faneman Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Salut am avut o experienta interesanta ieri cand pe la Piata Victoriei, ieseam de pe Buzesti un pasat a jucat biliard cu doua dacii din cauza mea (cred). Eram la semafor pe banda 2 iar vw pasat era pe banda 1; cand s-a facut semaforul verde coloana in spatele careia asteptam eu linistit s-a miscat mai repede decat cea de pe banda 1 iar in momentul in care eu am accelerat acelasi lucru l-a facut si soferul (care vroia sa-mi arate ca si el are super masina) fara sa observe ca in fata lui mai erau 3 masini. Eu nu am apucat sa schitez nici un gest doar am vazut cum vw a lovit dacia 1 iar dacia 1" a lovit dacia 2'. Desi NU am gresit cu nimic daca nu m-as fi aflat acolo 3 soferi nu ar fi aj la Candiano Popescu sa dea cu subsemnatu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 HAHAH tare/ Asa am vazut in aceeasi intersectie unul care din mers a scos capul pe geam sa il injure pe unul care nu daduse cu cedeaza si a intrat frumos de tot in alta conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 HAHAH tare/ Asa am vazut in aceeasi intersectie unul care din mers a scos capul pe geam sa il injure pe unul care nu daduse cu cedeaza si a intrat frumos de tot in alta conserva 205420[/snapback] Bine ca nu au intrat in voi!!!Oricum nu-mi plac Passaturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 pacat ca nu gandesc... Am si eu o cunostintza care imi spune ca eu nu depasesc viteza legala pt ca Dacia nu se duce asa tare...ea cu Vectra se da cu 140 km/h prin oras, permis luat de o luna, semne de incepator nu poarta ca se face de rusine... experientza zero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 pacat ca nu gandesc...Am si eu o cunostintza care imi spune ca eu nu depasesc viteza legala pt ca Dacia nu se duce asa tare...ea cu Vectra se da cu 140 km/h prin oras, permis luat de o luna, semne de incepator nu poarta ca se face de rusine... experientza zero... 205431[/snapback] Si nu e nimeni sa o struneasca??? Sot, amant, prieten, amanta lesbi orice numa isa le potoleasca p-astea ca ma dispera femeile proaste ( desi e pleonasm... ) la volan!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 pacat ca nu gandesc...Am si eu o cunostintza care imi spune ca eu nu depasesc viteza legala pt ca Dacia nu se duce asa tare...ea cu Vectra se da cu 140 km/h prin oras, permis luat de o luna, semne de incepator nu poarta ca se face de rusine... experientza zero... 205431[/snapback] Incui-o in beci si tine-o acolo pana i se mai racoresc nitel mintile ... sau macar spune-ne ce numar are ca sa ne ferim de ea mai rau ca de dracu in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) Si nu e nimeni sa o struneasca??? Â Sot, amant, prieten, amanta lesbi orice numa isa le potoleasca p-astea ca ma dispera femeile proaste ( desi e pleonasm... ) la volan!!!! 205436[/snapback] Nu asculta de nimeni... Si degeaba spui tu ca ce ai scris mai sus e pleonasm...exista si exceptzii E din GL dar pleca pe la mare sau la munte anul asta... Sa fitzi cu ochii in 4 atat pot sa spun! Editat Iulie 19, 2005 de cartush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Nu asculta de nimeni... Si degeaba spui tu ca ce ai scris mai sus e pleonasm...exista si exceptzii E din GL dar pleca pe la mare sau la munte anul asta... Sa fitzi cu ochii in 4 atat pot sa spun! 205439[/snapback] Da, asa e! Exceptiile sunt femeile suficient de destepte ca sa-si dea seama cat de proaste sunt... P.S.Mai exagerez si eu ca ma lovesc in job-ul meu de ele zilnic!!!Si din cauza asta sunt asa revoltat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 P.S.Mai exagerez si eu ca ma lovesc in job-ul meu de ele zilnic!!!Si din cauza asta sunt asa revoltat.... 205441[/snapback] Offtopic: ce ai folosit tu acolo e o inversiune...care suna cam ciudat! Nu mai fi asa revoltat...te agitzi degeaba...crezi ca o sa dispara de pe Pamant oamenii prosti??? Eu am unele dubii in privintza asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Offtopic: ce ai folosit tu acolo e o inversiune...care suna cam ciudat! Nu mai fi asa revoltat...te agitzi degeaba...crezi ca o sa dispara de pe Pamant oamenii prosti??? Eu am unele dubii in privintza asta! 205448[/snapback] Stii de unde mi se trage:de la parodia la Robin Hood, scena cu seriful si regele in cada!!!Cu tampitii mei de colegi ne-am propus sa vorbim asa vreo 3 zile sa nu ne mai inteleaga nimeni!!! Stii ciudat ce a fost(vezi.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 @PISTRUIATUL: Daca nu ai observat, cartush e membra. Nu fi nesimtit! Nici macar nu te-a contrazis, a spus doar ca exista exceptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Nu asculta de nimeni... Si degeaba spui tu ca ce ai scris mai sus e pleonasm...exista si exceptzii E din GL dar pleca pe la mare sau la munte anul asta... Sa fitzi cu ochii in 4 atat pot sa spun! 205439[/snapback] Sa speram ca esueaza in vre-un sant si se lasa de condus inainte sa omoare pe careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 @PISTRUIATUL: Daca nu ai observat, cartush e membra. Nu fi nesimtit! Nici macar nu te-a contrazis, a spus doar ca exista exceptii. 205475[/snapback] Nu observasem, nu ma uit la CINE posteaza ci doar CE!!!Si doi la mana am spus ca exagerez putin, daca stiam ca e ddduduie de fata nu spuneam chestiile alea.Oricum persoanele de fata se excud, dar chiar nu as fi spus. Si nu mai sari asa cu acuzele ca eu nu te-am jignit si nici n-o s-o fac! Pe pm mi-am cerut scuze fata de cartush.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Nu observasem, nu ma uit la CINE posteaza ci doar CE!!!Si doi la mana am spus ca exagerez putin, daca stiam ca e ddduduie de fata nu spuneam chestiile alea.Oricum persoanele de fata se excud, dar chiar nu as fi spus. Si nu mai sari asa cu acuzele ca eu nu te-am jignit si nici n-o s-o fac! Pe pm mi-am cerut scuze fata de cartush.Numai bine! 205505[/snapback] Si ca dovada ca ea intra la exceptii mi-a acceptat scuzele si nu s-a suparat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) @pistolaru : multzumesc pentru simplu fapt ca te uiti si la CINE posteaza, nu numai la CE si ca mi-ai luat apararea @Andyatf : sper sa-si gaseasca jumatate (si respectivul sa stie sa conduca bine) mai repede pentru ca face asta din plictiseala... @PISTRUIATUL : te rog sa fii atent si la CINE posteaza , s-ar putea sa nu tzina toata lumea la gluma... Editat Iulie 19, 2005 de cartush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 @pistolaru : multzumesc pentru simplu fapt ca te uiti si la CINE posteaza, nu numai la CE si ca mi-ai luat apararea @Andyatf : sper sa-si gaseasca jumatate (si respectivul sa stie sa conduca bine) mai repede pentru ca face asta din plictiseala... @PISTRUIATUL : te rog sa fii atent si la CINE posteaza , s-ar putea sa nu tzina toata lumea la gluma... 205542[/snapback] De notat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Salut am avut o experienta interesanta ieri cand pe la Piata Victoriei, ieseam de pe Buzesti un pasat a jucat biliard cu doua dacii din cauza mea (cred). Eram la semafor pe banda 2 iar vw pasat era pe banda 1; cand s-a facut semaforul verde coloana in spatele careia asteptam eu linistit s-a miscat mai repede decat cea de pe banda 1 iar in momentul in care eu am accelerat acelasi lucru l-a facut si soferul (care vroia sa-mi arate ca si el are super masina) fara sa observe ca in fata lui mai erau 3 masini. Eu nu am apucat sa schitez nici un gest doar am vazut cum vw a lovit dacia 1 iar dacia 1" a lovit dacia 2'. Desi NU am gresit cu nimic daca nu m-as fi aflat acolo 3 soferi nu ar fi aj la Candiano Popescu sa dea cu subsemnatu'. 205401[/snapback] De unde stii ca a vrut sa-ti arate tie ca are el super masina ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanescu Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 ã.............. conserve... au fost... sunt.... vor fi..... pe drumurile noastre... ideea e ca atrunci cand esti pe 2 rotzxi. cel putin in Romanica.....tre' sa mergi pe premisa ca nu te vede Ride safe....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Ideal ar fi sa mergi cumva pe deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Pt roadrunner Stiu pt ca altfel nu avea nici un motiv sa-si tureze "super bolodul" intr-o zona atat de aglomerata uitandu-se fix la mine (ca-n filmele western) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 pai aproape acelasi lucru mi s-a intamplat luni... eram cu motoru, am plecat normal de la semafor dar unuia i s-a parut ca ma intrec cu el.. deh, mi se intampla des... iar dupa ce am vazut toate masinile in oglinda ma linistesc (in functie de trafic 60-70-80 kmph) iar zapaucu' i se pare lui ca e inca o cursa, il vad ca se apropie tare, ma dau frumos la o parte ca buba doare si la 10 m in fata era unu care vroia sa faca stanga... si se infige asta in el de l-a proiectat pe cel ce vroia sa faca stanga intr-o alta masina parcata pe sens opus.... nu vreau sa fiu rau, ca sunt cheltuieli mari la accidente, dar am avut o satisfactie de neam prost... de nu-ti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Incui-o in beci si tine-o acolo pana i se mai racoresc nitel mintile ... sau macar spune-ne ce numar are ca sa ne ferim de ea mai rau ca de dracu in trafic 205437[/snapback] da SPune-ne numarul !!!Ca eu si asa transpir tot singur pe drum da' sa ma mai intalnesc cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Pt roadrunnerStiu pt ca altfel nu avea nici un motiv sa-si tureze "super bolodul" intr-o zona atat de aglomerata uitandu-se fix la mine (ca-n filmele western) 206038[/snapback] verdict : idiot! (passatistul, bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator koma Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 De notat!!! 205546[/snapback] E omeneste a gresi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate