Andreew Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Baga si tu benzina cu cifra octanica 95,rodajul e terminat? Da.. osa bag dar nu stiu parca merge mai bine cu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Baga si tu benzina cu cifra octanica 95,rodajul e terminat? Da.. osa bag dar nu stiu parca merge mai bine cu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Baga si tu benzina cu cifra octanica 95,rodajul e terminat? Da.. osa bag dar nu stiu parca merge mai bine cu 1 aoleu imi cer scuze dar nu am vrut sa scriu de 4-5 ori cat am scris .. fara sa vreau scuze inca o data. Continui ideea . deci merge mai bine cu 100 sau 99 .. da rodaju e terminat . o sa incerc cu efix ! Multumesc si imi cer scuze inca o data! ma puteti ajuta si pe mine! Am o dilema ...! Nu stiu ce ulei sa i mai pun . S-a terinat Motulul .. si nu am mai gasit si am luat castrol , in 2T , scuterul e in 2 T . dar am luat Ulei Mineral! Are cvea? Imi poate cauza ceva la motor? Ajutati-ma va rog!Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 nu iti recomand mineral decat in regim de urgenta ,cand nu ai altceva...lasa multe depuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XOR Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Maine o sa vad daca fac aia 100km. Daca nu, o imping Am facut consumul de 2 ori sa fiu sigur, imi ia 2.9% in regim forjat. Sa inteleg ca ar trebui sa fiu multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Este nemodificat xor. E bine mai ales daca ai mers nitel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Frate va toti plangeti de consum...daca ar fi 49 curat ...ati avea un consum decent ....dar atata timp cat bagi kit de 80 si vrei viteza si role si de toate...nu tresa de mai gandesti la consum...sunteti culmea...stiti cum faceti ...iti ei bmw-u si te plangi de consum...ai avut bani de bmw ai si de benzina . Da.. osa bag dar nu stiu parca merge mai bine cu 1 aoleu imi cer scuze dar nu am vrut sa scriu de 4-5 ori cat am scris .. fara sa vreau scuze inca o data. Continui ideea . deci merge mai bine cu 100 sau 99 .. da rodaju e terminat . o sa incerc cu efix ! Multumesc si imi cer scuze inca o data! ma puteti ajuta si pe mine! Am o dilema ...! Nu stiu ce ulei sa i mai pun . S-a terinat Motulul .. si nu am mai gasit si am luat castrol , in 2T , scuterul e in 2 T . dar am luat Ulei Mineral! Are cvea? Imi poate cauza ceva la motor? Ajutati-ma va rog!Multumesc Si eu in tzr am bagat castrol ...e rosu de culoare....eu am dat 20 RON pe 1litru ..sunt ff multumit nu scoate gram de fum ...bine ca motoreta e noua:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Frate va toti plangeti de consum...daca ar fi 49 curat ...ati avea un consum decent ....dar atata timp cat bagi kit de 80 si vrei viteza si role si de toate...nu tresa de mai gandesti la consum...sunteti culmea...stiti cum faceti ...iti ei bmw-u si te plangi de consum...ai avut bani de bmw ai si de benzina . Si eu in tzr am bagat castrol ...e rosu de culoare....eu am dat 20 RON pe 1litru ..sunt ff multumit nu scoate gram de fum ...bine ca motoreta e noua:D Pai da si eu sunt multumit ... nu scoate fum deloc .. decat cand e motorul rece.. si sper sa lase depuneri eu am dat 21 de lei . dar o saa bag in continuare motul cu ce imncepusem ! Frate va toti plangeti de consum...daca ar fi 49 curat ...ati avea un consum decent ....dar atata timp cat bagi kit de 80 si vrei viteza si role si de toate...nu tresa de mai gandesti la consum...sunteti culmea...stiti cum faceti ...iti ei bmw-u si te plangi de consum...ai avut bani de bmw ai si de benzina . Si eu in tzr am bagat castrol ...e rosu de culoare....eu am dat 20 RON pe 1litru ..sunt ff multumit nu scoate gram de fum ...bine ca motoreta e noua:D Cat ai dat pe tzr ? si de unde ai luat-o ? S-o stapanesti sanatos! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Pai da si eu sunt multumit ... nu scoate fum deloc .. decat cand e motorul rece.. si sper sa lase depuneri eu am dat 21 de lei . dar o saa bag in continuare motul cu ce imncepusem ! Cat ai dat pe tzr ? si de unde ai luat-o ? S-o stapanesti sanatos! Asfalt uscat! TZR-ul a fost 1600 E ...am luato de la cineva din NT ..mio dat si garantie tot..o fost unic propietar omul si a avut grija de ea cand mi-a aduso ziceai ca e scoasa din fabrica Uite bag si o poza ...dar nu vrea se vede rosul cum e in realitate(in realitate e de ala care sare in ochi:D ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 TZR-ul a fost 1600 E ...am luato de la cineva din NT ..mio dat si garantie tot..o fost unic propietar omul si a avut grija de ea cand mi-a aduso ziceai ca e scoasa din fabrica Uite bag si o poza ...dar nu vrea se vede rosul cum e in realitate(in realitate e de ala care sare in ochi:D ) din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 din ce an e? 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 2004 Imi place , la anu sper sa-mi cumpar si eu un rs 125 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Am iesit din rodaj am 600km. Acum consuma 3.6L dar eu merg mult seara constant cu 50 cand prind si semafoare sincronizate.. si merg asa 6km numa cu 50km/h Cand era nou noutz parca consuma 2.6L. efix d la ce benzinarie e? rompetrol nu? Eu de cand l-am luat am bagat numai 95 de la MOL. Asa mi-a zis cineva daca vreau sa ma tina macar sa nu schimb benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Scuze ca te intreb dar ce problema ar fi daca ai schimba benzina? si ai pune de la Rompetrol? Eu zic ca Rompetrolul e peste Mol cu muult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Am iesit din rodaj am 600km. Acum consuma 3.6L dar eu merg mult seara constant cu 50 cand prind si semafoare sincronizate.. si merg asa 6km numa cu 50km/h Cand era nou noutz parca consuma 2.6L. efix d la ce benzinarie e? rompetrol nu? Eu de cand l-am luat am bagat numai 95 de la MOL. Asa mi-a zis cineva daca vreau sa ma tina macar sa nu schimb benzina. "Cineva" ala te-a pacalit ...nare nici o legatura benzina daca o schimbi:)) daca ii bagi una mai buna trage mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 dar voi de care ziceti de 99 sau 95? am inteles ca cifra octanica 95 e cea mai buna .. dar parca trage mai bine cu 99 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 am si un sr50 din 2004.... si imi consuma cam 4.7 la % ce pot sa-i fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu sunteti la Motogp sa va traga scuterul cu o jumatate de secunda mai tare.La 2t trebuie cifra octanica mai mica deoarece arderea trebuie sa dureze mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu sunteti la Motogp sa va traga scuterul cu o jumatate de secunda mai tare.La 2t trebuie cifra octanica mai mica deoarece arderea trebuie sa dureze mai mult. urat asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cu cat e cifra octanica mai mare cu atat e mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Iti dau eu de 110 doar un litru, bagi tu in rezervor ca sa vezi ce "buna" e ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Bagati si voi niste combustibil de aeromodel..............si spuneti-mi si mie ce se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate