bubaq Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Prognoza arata mai bine, s-a deliberat in 5 sec. : plecam maine dimineata, poze si povesti frumoase (sper) la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Prognoza arata mai bine, s-a deliberat in 5 sec. : plecam maine dimineata, poze si povesti frumoase (sper) la intoarcere. Deci ramine batut in cuie, suna-l pe vlad , ca e cam indoit, si trime-mi tel tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 ...prognoza arata fabulos!Asa ploi nu au fost promise de mult! http://www.gismeteo.ru/city/busy/?city=3357 Mesaj completat ...prognoza arata fabulos!Asa ploi nu au fost promise de mult! http://www.gismeteo.ru/city/busy/?city=3357 ...cireasa de pe tort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 ok, a plouat putin dar uite ca nu am crapat si am ajuns acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Pozele spun totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) poze Editat Mai 17, 2010 de Red Baron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 e bine ca nu va plouat....... tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Asa cum sa mai zis, pozele-s pe limba tuturor. Locuri si peisaje de sta mita-n coada, oameni asa cum ar trebui sa fim toti......http://www.youtube.com/watch?v=o8jET-RVEiw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Asa cum sa mai zis, pozele-s pe limba tuturor. Locuri si peisaje de sta mita-n coada, oameni asa cum ar trebui sa fim toti......http://www.youtube.com/watch?v=o8jET-RVEiw niste amintiri de invidiat! foarte frumoase pozele... am vazut si filmuletul! cred ca a fost super distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Asa cum sa mai zis, pozele-s pe limba tuturor. Locuri si peisaje de sta mita-n coada, oameni asa cum ar trebui sa fim toti......http://www.youtube.com/watch?v=o8jET-RVEiw Domnu Cristi ce va explica Nea Berchez legat de segmenti -cilindri? da rau sa inregistrat sunetul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Domnu Cristi ce va explica Nea Berchez legat de segmenti -cilindri?da rau sa inregistrat sunetul! nici eu nu stiu! ...palinca lui Silviu si-a spus cuvantul... Ma bate gandul sa mai fac o tura, poate aflu si-ti spun. Ploaia pana la pensiune, ne-a facut sa facem coada la sticla, apoi focul, slana, si discutiile ce au urmat ne-au tinut pe toti stransi la un loc. La un moment dat am avut intentia de a merge cu clujenii mai departe, a doua zi la drobu sa-l vizitam(tot eram acolo), dar codul galben si portocaliu de la tv... Asta este, v-a fii si data viitoare. Am si eu o intrebare pt tine: tu de ce n-ai venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 nici eu nu stiu! ...palinca lui Silviu si-a spus cuvantul... Ma bate gandul sa mai fac o tura, poate aflu si-ti spun. Ploaia pana la pensiune, ne-a facut sa facem coada la sticla, apoi focul, slana, si discutiile ce au urmat ne-au tinut pe toti stransi la un loc. La un moment dat am avut intentia de a merge cu clujenii mai departe, a doua zi la drobu sa-l vizitam(tot eram acolo), dar codul galben si portocaliu de la tv... Asta este, v-a fii si data viitoare. Am si eu o intrebare pt tine: tu de ce n-ai venit? motivul il aflati in rubrica "sinteza nipru"! cind ma tuna is bun tunat, nu mai dau inapoi asa cum nu da inapoi nici rasa de caine bull-terrier(asa caine-asa gazda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 BRAVO ! Sa fiti sanatosi si sa mai faceti "hoinareli" ! Data viitoare sa fie timp frumos cat si pentru data asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 O noua hoinareala de 4 zile. Traseu: Transalpina cu intoarcere pe Transfagarasean (sau invers, vedem atunci). Plecarea vineri dimineata, punct de intalnire la iesirea din militari(benzinaria de langa carrefour, ora 9). Sa aveti si haine groase in bagaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate