Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Salutare tuturor .... dupa cum bine stiti ...."high class team`ul" de 125 cu mine si mishu in frunte mai organizam o tura "a la blana" Traseul consta in : ZIUA 1 : bucresti>>pitesti>>curtea de arges>>transfagarasan>>avrig>>sibiu>>medias>>sighisoara ZIUA 2 : sighisoara>>baluseri>>sovata>>gheorghieni>>cheile bicazului>>piatra neamt>>bacau ZIUA 3 : bacau>>onesti>>targu secuiesc>>brasov>>intorsura buzaului>>nehoiu>>buzau>>urziceni>>bucuresti Kilometrii : ZIUA 1 = 400 km ZIUA 2 = 300 km ZIUA 3 = 415 km in total 1100-1200 km... ne intalnim la ora 8:30 in METRO MILITARI si plecam la ora 8:45<>9:00 de acolo viteza de croaziera este 90 km/h mai tot timpul , rareori 120-130 innoptarile le facem la o pensiune ceva , o data in sighisoara , o data in bacau doritorii sunt asteptati si postati aici pentru mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pe ce data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pai noi preconizam o plecare vineri... pe 4 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 mah preteni mah mai devreme nu spuneati si voi as fi venit cu cea mai mare placere dar pe 4 plec spre alta destinatie si imi ocupa cam tot wekendu.. next time dati de veste in tara sa stie tot poporu bafta si vreme buna ...sunt ceva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) multumim frumos... la fel iti uram si tie;).. vreme buna ...asfalt uscat.. si safe riding;)) Editat Iunie 30, 2008 de misulik_4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 pfff ... iar mergem doar noi doi mishule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ai e mult pana vienri vicane;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 amanati si voi pana pe 16 iulie (4X4=16) . sa termin si eu bacul . vreau sa merg si eu , mai ales ca sunteti cu 125 si mergeti incet , eu pot sa merg lejer la viteza precizata de voi , si am consum mic . nu ma grabesc , ca ma arde la buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 up! up!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 NE VEDEM VINERI LA 9 LA METRO. SAU MAI BINE LA PETROM......VA INSOTIM PANA LA AVRIG......DE ACOLO NE BAGAM PE BOLOVANI NUMAI BINE !!! DA-MI DE VESTE UNDE NE VEDEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 va asteptam... pentru mai multe detalii caontactati-ma pe mn;) up! up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 cred ca ne vdm pe acolo. distanta totala de parcurs 726.9 KM distanta de parcurs prima zi Bucuresti - Cartisoara 437.8 KM plecare sambata la ora 08.00 de la arc iar traseul este cel de pe harta mai multe se discuta aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 din pacate excursia se amana... din motive lesne de inteles...(inexistenta doritorilor) pe o perioada de 1 saptamana... asteptam musterii:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 m as baga sapt viitoare, eventual numai 2 zile, fara BACAU, nu de alta dar nu prea pot sa mi iau liber, ca unii mai si muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 A fost totul la SUPERLATIV.Pentru cine vrea sa plece recomand acest drum dar in niciun caz intoarcerea sa o faca pe Valea Oltului,este FOARTE,FOARTE aglomerat si nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 mai mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 vineri... pe 18 iulie plecam:-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate