iurox Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Salut, va rog sa imi spuneti si mie unde gasesc un centru de echilibrare roti scuter in Bucuresti . Am incercat la Auto Soft dudesti, au zis ca nu fac, am mers la Sama in pipera, nici acolo nu au aparat. IN concluzie, cand ajung la 80 imi trepideaza roata, deeci am nevoie urgent de echilibrare. Poate mai sunt si altii aici care au intampinat dificultati in gasirea unu service ptr echilibrarea rotilor de scuter. Cine stie sa imi spuna si mie unde pot gasi....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 la autozone, exact langa mc donalds victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Salut, va rog sa imi spuneti si mie unde gasesc un centru de echilibrare roti scuter in Bucuresti . Am incercat la Auto Soft dudesti, au zis ca nu fac, am mers la Sama in pipera, nici acolo nu au aparat. IN concluzie, cand ajung la 80 imi trepideaza roata, deeci am nevoie urgent de echilibrare. Poate mai sunt si altii aici care au intampinat dificultati in gasirea unu service ptr echilibrarea rotilor de scuter. Cine stie sa imi spuna si mie unde pot gasi....multumesc eu am fost odata la colindat service-urile moto si auto din oras (in CT)...am ramas cu un gust foarte amar...am fost la un service moto si am intrebat "pot sa echilibrez roata spate la scuterul meu?" la care marii mesteri mecanici au izbucnit in ras de parca trecuse cel mai mare comic pe acolo si nu se mai puteau opri...i-am intrebat "care este problema,ca orice roata este posibil sa nu fie perfect echilibrata si simt o mica trepidatie la o anumita viteza,as vrea sa vad daca este echilibrata si daca nu sa o echilibrez ca orice roata...principiile mecanicii sunt aceleasi indiferent daca este roata de scuter sau de masina,la viteza poate face urat"...la care am primit raspuns o alta serie de rasete....am plecat de acolo cu un gust amar si am ajuns la concluzia ca "mecanicii" de acolo nu au habar de fizica mecanica si ce repara ei pe acolo repara dupa ureche si la noroc... p.s. - sper sa nu ai parte de acelasi tratament.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 cum se echilibreaza o roata? am tot auzit de echilibrat dar nu inteleg ce inseamna. e "descentrata", ca la bicicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 se pune pe un stand se fac niste teste si se baga seturi de plumbi mici pentru echilibrarea greutatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) eu am fost odata la colindat service-urile moto si auto din oras (in CT)...am ramas cu un gust foarte amar...am fost la un service moto si am intrebat "pot sa echilibrez roata spate la scuterul meu?" la care marii mesteri mecanici au izbucnit in ras de parca trecuse cel mai mare comic pe acolo si nu se mai puteau opri...i-am intrebat "care este problema,ca orice roata este posibil sa nu fie perfect echilibrata si simt o mica trepidatie la o anumita viteza,as vrea sa vad daca este echilibrata si daca nu sa o echilibrez ca orice roata...principiile mecanicii sunt aceleasi indiferent daca este roata de scuter sau de masina,la viteza poate face urat"...la care am primit raspuns o alta serie de rasete....am plecat de acolo cu un gust amar si am ajuns la concluzia ca "mecanicii" de acolo nu au habar de fizica mecanica si ce repara ei pe acolo repara dupa ureche si la noroc... p.s. - sper sa nu ai parte de acelasi tratament.... Asa sunt unii, cand nu stii razi, ca da mai bine. NU am avut parte deastfel de tratament, chiar mi-a fost desfauta roata la un servie roti, dar suportul de la aparat era prea mare pentru janta scuterului. Caut de mult timp sa fac asta sper sa reusesc la autozone. @ Lifan- multumesc de sfat o sa ajung acolo si sper sa se rezolve. am fost la autozone, nu se ocupa cu roti de scutere. Alt service roti stie cineva ? Editat Iulie 6, 2008 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Ale mele sunt pe 13, dar nu cred ca e mare diferenta. IN fine altcineva ? Stie sigur vreun loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 up! Nu Âştie nimeni un loc în BucureÂşti? Se poate face asta acasă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 nu are cum sa se faca acasa, trebuie pus pe centrifuga. Se pare ca trebuie cineva sa deschida un nou business in BUcuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavu Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Se pare ca exista o solutie pentru acasa dar nu este in Bucuresti www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 dar rotile alea de dacie de 13? nu se echilibrau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 dar rotile alea de dacie de 13? nu se echilibrau? problema o constituie grosimea axului, nu dimensiunea jantei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavu Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 In aceeasi pagina gasesti un link pt mai multe informatii despre standul de echilibrare roti. Manualul de utilizare este la http://www.louis.de/shop/zusatz/anl/10003340.pdf Din cate am inteles eu din manual, desi nu cunosc limba germana, principiul de echilibrare este destul de simplu dar mai ramane de vazut ce acuratete are. Cine cunoaste limba germana ar putea sa puna aici o traducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) up - fără să cumpărăm dispozitivul nu putem centra roțile de scuter în BucureÂşti? Dacă aÂş avea dispozitivul Âşi aÂş Âşti ce greutate trebuie ataÂşată Âşi unde, cum procedez să "lipesc" plumbul de roată? Trebuie un adeziv special sau are o clemă cu care se prinde de jantă? Editat Noiembrie 26, 2008 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Aici s-ar putea sa iti echilibreze rotile... http://www.samaservice.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 dar rotile alea de dacie de 13? nu se echilibrau? Off : Ti-ai mai gasit scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Ca sa nu deschid alt topic A aflat cineva unde se poate echilibra(indrepta) jentile????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate