yamaha woman Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Are cineva drum la Sibiu in week-end? As pleca sambata, foarte de dimineata, astfel incat sa fiu in Sibiu pe la ora 9, pentru ca la ora 10 trebuie sa fiu pe Dealul Gusteritei. Merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 eu sunt deja in Sibiu! Te pot ajuta cu ceva pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Eu mai plec in principiu din Bucuresti insa nu am stabilit ora... Are cineva drum la Sibiu in week-end? As pleca sambata, foarte de dimineata, astfel incat sa fiu in Sibiu pe la ora 9, pentru ca la ora 10 trebuie sa fiu pe Dealul Gusteritei. Merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 s-ar putea sa plec cu un prieten, dar pasager, la concertul Testament-Kreator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 se pleaca si din bv sambata pe la 2 jumate 3. daca ajungeti pe la 12 12 jumate avem o parada pentru un prieten biker care se "marita" facem parada pana in poiana si apoi sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 se pleaca si din bv sambata pe la 2 jumate 3. daca ajungeti pe la 12 12 jumate avem o parada pentru un prieten biker care se "marita" facem parada pana in poiana si apoi sibiu. inteleg, dar eu trebuie sa fiu in sibiu la ora 10..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 vii la endurocross la EMA????..ar trebui sa fii atunci pe la 9,30 deja..la 10 se da startul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 vii la endurocross la EMA????..ar trebui sa fii atunci pe la 9,30 deja..la 10 se da startul.. daddaa, acolo merg...pana la urma plec maine, pe la ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nu te lua de viata mea Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 am si eu o mica nelamurire daca vrea careva sa ma ajute cu o mica informatie....tin ff mult sa merg la sibiu stiu ca intrunirea e pe 25-27,unii spun ca s-a anulat altii ca nu are cum...deci pana la urma mai are loc intrunirea sau mananca astia ciuperci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate