Lutzifer Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Am plecat la drum vineri la ora 16:30 din Arad ... pe cand s-a intunecat am ajuns la locul nostru de campare bine stabilit dupa Sugag . A doua zi am facut TransALPina si am ajuns pana intre Curtea de Arges si Vidraru ! Acolo am campat iara la locul bine cunoscut si din pacate acuma plin de manelisti handicapati ! A treia zi am facut Transfagarasanu si am venit acasa ... Total de km 1000 ! ... Am fost 5 motoare , din care 4 TransALP-uri si un BMW ( Austriac tipu ) Poze ... din pacate inca cateva zile sunt amestecate , nu in ordine ! ca nu am timp sa le aranjez pe site Click aici pt Poze SlideShow`uri ... Part 1 TransALPina si Transfagarasan ![/size] Part 2 TransALPina si Transfagarasan ! Editat Iulie 8, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 SUPER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 nu stiu cum sa-ti spun, dar de fiecare data clipurile tale ma racaie , si se nimereste sa le vad tocmai cand e cateceva de facut si sa nu pot pleca. dar maine ii dau si eu gaz pt cateva zile. f frumoasa tura voastra si montajul video ii da culoare. la mai multe ! \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Iaca-va la Balea: Editat Iulie 8, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Am plecat la drum vineri la ora 16:30 din Arad ... pe cand s-a intunecat am ajuns la locul nostru de campare bine stabilit dupa Sugag .A doua zi am facut TransALPina si am ajuns pana intre Curtea de Arges si Vidraru ! Acolo am campat iara la locul bine cunoscut si din pacate acuma plin de manelisti handicapati ! A treia zi am facut Transfagarasanu si am venit acasa ... Total de km 1000 ! ... Am fost 5 motoare , din care 4 TransALP-uri si un BMW ( Austriac tipu ) Poze ... din pacate inca cateva zile sunt amestecate , nu in ordine ! ca nu am timp sa le aranjez pe site Click aici pt Poze iar mah??? esti fabulos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 super faina o fost tura...si slideshow-urile,felicitari dude...abia astept marele tur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 super faina o fost tura...si slideshow-urile,felicitari dude...abia astept marele tur... si eu abia astept tura MARE!!!!!!! 3000-4000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 fain tare...si acum ma gandesc la senzatiile care le-am avut si eu pe Transfagarasan,si apa aia pe unde ati trecut pe sub pod e rama de rau fata de ce a fost dupa ploaia aia cand am fost noi...si am trecut-o! Ia sa vaz ce tura coaceti in viitor.Daca ma pot baga si eu,daca nu,nu. Salutare voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 si eu abia astept tura MARE!!!!!!! 3000-4000km La ce va ganditi? Urmeaza sa-mi iau si io concediu si poa' ma luati si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Linck`urile de pe MotoTube.ro de la Slide`uri... Part 1 Play TransALPina Part 2 Play Transfagarasan Noi ne-am gandit de pe undeva din data de 26-27-28 Iulie plecarea , inca nu stim exact sa vedem... si aprox 2 sapt , km iara aprox 3000-4000 ! Intentionam sa mergem la intalnirea TransALPistilor , dar numa in data de 2 ... sa ajungem in 1 seara , stam toata sambata si duminica dimineata in 3 sa plecam de acolo ! Vrem vreo 3 zile de mare , ceva prin moldova sa vedem zona ca ii frumoasa! Daca plecam de prin 26 poate incepem cu un Cheile Nerei si prin sud pe la Dunare ... Iara un Transfagarasan , poate cu campare sus la Balea cu cortu langa lac ... In mare astea is intentile , dar inca nu am stabilit nimik exact ... Pana acuma am fi 3 motoare care am merge sigur ... Eu , Atti si Alex , dar mai intreaba si alta lumea ... deci posibil sa ne adunam mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 sal, Iaca si poznele mele Click fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 superba iesire ati facut, si peisajele alea salbatice super bv voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Linck`urile de pe MotoTube.ro de la Slide`uri... Part 1 Play TransALPina Part 2 Play Transfagarasan Noi ne-am gandit de pe undeva din data de 26-27-28 Iulie plecarea , inca nu stim exact sa vedem... si aprox 2 sapt , km iara aprox 3000-4000 ! Intentionam sa mergem la intalnirea TransALPistilor , dar numa in data de 2 ... sa ajungem in 1 seara , stam toata sambata si duminica dimineata in 3 sa plecam de acolo ! Vrem vreo 3 zile de mare , ceva prin moldova sa vedem zona ca ii frumoasa! Daca plecam de prin 26 poate incepem cu un Cheile Nerei si prin sud pe la Dunare ... Iara un Transfagarasan , poate cu campare sus la Balea cu cortu langa lac ... In mare astea is intentile , dar inca nu am stabilit nimik exact ... Pana acuma am fi 3 motoare care am merge sigur ... Eu , Atti si Alex , dar mai intreaba si alta lumea ... deci posibil sa ne adunam mai multi ! Ce parere aveti de plimbarea ASTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Foarte frumos.....bai io dau de voi peste tot. tre sa stam odata la o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 bai io dau de voi peste tot Acuma sf asta de sapt ce urmeaza sigur numai dai peste noi , sau noi peste tine ! Stam acasa si mai punem banutii la ciorap pt tura MARE de la sf lui Iulie - inceputul lui August ! Avem al 19-lea sau al 20-lea week consecutiv de mers pe undeva ! asa ca nu ne strica o pauza scurta de un week sau max 2 ! Oricum acasa nu cred eu ca o sa stam pentru ca nu o sa rezistam ! o tura asa pana intr-o 100 km oricum o sa bagam , un pic la iarba verde ceva , o baie sigurat ! Probabil doar Duminica ! Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 suuuu uuuu uuuu uuuper!!!!!! ;O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate