renegatu'wannabe Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Azi pe la 20.30 veneam de la mare si pe dreapta era o Ninja bej ,ghidon stanga si partea stanga varza din ce am vazut eu in mers,politie,se faceau fotografii lume adunata,mai multe detalii nu cunosc m-am gandit ca e bine sa va zic poate il stiti pe propietar.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Daca dadeai mai multe detalii, poate ajuta. Ce ai spus pina acum e prea vag ca sa-si poata da seama cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 sper ca nu se ocupa militienii din Movilita de caz ca astia sunt in stare sa dovedeasca cu martori ca motocicleta a expodat in bucuresti si doar a aterizat in movilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Victime au fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 ninja bej are MC si cu patroana de la UMI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Este Ionut Manea (Mos Craciun) de la UM.Venea de la mare.Mai multe amanute cand aflu ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 damn.. sper ca a scapat nevatamat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trei Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 26, 2005 Admin Share Postat Iulie 26, 2005 Speram ca e bine .... era singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Mos Craciun este ok.S-a lovit putin dar este bine,Era singur pe motocicleta.Din pacate nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 pacat, e simpatic tipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 dar Movilita nu e in drum spre Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 BA DA. DN2- BUCURESTI - URZICENI (UNDEVA PE LA KM 40). Sa speram ca nu l-au taxat 'fratii buzesti' (neamu lui Vaduva). de obicei nu prea rateaza nimic ce se poate fura.poate avea pasagera si i-au subtilizat-o astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 of..of mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 bine ca e ok . ( BTW- am deschis ieri un topic cu subiectul asta, ma intreb cine si de ce l-a sters? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Mos Craciun este ok.S-a lovit putin dar este bine,Era singur pe motocicleta.Din pacate nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat . 209875[/snapback] Cred ca ia o pauza de la curse in cazul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate