Luci03 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salutare ...intai multumesc catorva colegi pentru ajutor si sfaturi. Initial vroiam kymco nou dupa care nu se mai poate, ok atunci facem un leasing/rate la o cagiva mito 125 ... dupa care revine iar ideea de kymco nou luat cu banii jos. Cineva mi-a zis azi pe messenger sa nu iau kymco ci orice altceva si asta m-a pus pe ganduri .. deci la un buget de aprox 2700 EUR cash , sa iau un kymco nou cu garantie sau altceva SH ? Nici partea nu leasingu nu ar fi exclusa dar nu vreau sa raman sa platesc atata timp pentru ca imi trebuie motoreta doar pana la anu in vara cand imi iau permisul A+B si trec la clasa 600/1000, momentan am A1. Am dat un telefon la motorteam si am discutat cu cineva de acolo, pare destul de convenabil pt kymco. Mentionez ca nu m-ar deranja nici un enduro sau supermoto. Astept sugestiile si parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nici sa nu te gandesti la motor de 1000 la anu...eu zic sa iti iei kymco...te inveti bine cu traficul...cu schimbatul vitezelor...kymco ala nu prea fuge si parerea mea e ca e un motor care iti mai iarta greselile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ia uite jane /index.php?...=233095&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 69WRX: cred ca depinde de fiecare cat de repede invata si daca se simte in stare sa treaca la 1000 si cat de cumpatat este. Chiar imi place yamaha xt, l-am avut pe lista si inca nu e eliminat .. duminica plec in vacanta pentru 5 zile si voi avea timp sa studiez si sa ma gandesc ce imi trebuie, cand ma intorc voi lua decizia vietii mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) 69WRX: cred ca depinde de fiecare cat de repede invata si daca se simte in stare sa treaca la 1000 si cat de cumpatat este. Chiar imi place yamaha xt, l-am avut pe lista si inca nu e eliminat .. duminica plec in vacanta pentru 5 zile si voi avea timp sa studiez si sa ma gandesc ce imi trebuie, cand ma intorc voi lua decizia vietii mele frate tu nu ai facut nici 1000km pe 125 si deja visezi 1000. Kymco daca nu poti Mito. Editat Iulie 10, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Sa trecem peste asta. Deci la leasing singurul lucru care nu imi place este ca voi platii mult timp la el, la anu vreau sa o vand si de 5000 E cash nu dispun. Sa ramana kymco nou vs yamaha xt SH ? Editat Iulie 10, 2008 de marian_ucigasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Cineva mi-a zis azi pe messenger sa nu iau kymco ci orice altceva si asta m-a pus pe ganduri .. deci la un buget de aprox 2700 EUR cash , sa iau un kymco nou cu garantie sau altceva SH ? Astept sugestiile si parerile voastre. Sugestia mea este ca de aia 2700 euro sa-ti iei motor nou, sau sa dai toti banii avans si casca sa-i ceri lu Mos Craciun la iarna, ca pana atunci merge si fara. De curand am vazut live accident de moto cu dat cu dintii de bordura. Nu stiu daca sunt sadic acum, sau doar beat... dar de fapt e prea grav ceea ce vreau sa spun si ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Mai pune 600 euro si iti iei xt nou.. eventual cu roti sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Sugestia mea este ca de aia 2700 euro sa-ti iei motor nou, sau sa dai toti banii avans si casca sa-i ceri lu Mos Craciun la iarna, ca pana atunci merge si fara. De curand am vazut live accident de moto cu dat cu dintii de bordura. Nu stiu daca sunt sadic acum, sau doar beat... dar de fapt e prea grav ceea ce vreau sa spun si ma abtin. Nu .. era vorba doar de motocicleta, pentru casca e separat .. voi alege o casca suomy de aprox 300 E pentru ca am o oferta buna. IceCube: ce diferente sunt intre XT enduro si supermoto ? doar putin de aspect si rotile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Nu .. era vorba doar de motocicleta, pentru casca e separat .. voi alege o casca suomy de aprox 300 E pentru ca am o oferta buna. IceCube: ce diferente sunt intre XT enduro si supermoto ? doar putin de aspect si rotile ? -la XTX rotile sunt de strada si suspensia mai dura -la XTR rotile sunt de enduro si suspensia mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Offtopic: ce parere aveti de casca asta ? http://www.motorteam.ro/5114002/SUOMY-DEFE...BLUE/0/details/ Cum trebuie sa fie prinderea ? Si masura sa fie cat mai mica care intra pe cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 iti masori bostanul si vezi ce masura ai..eu de ex 56 si mie se potriveste masura S..XS e cea mai mica 52-54 si 54-56 e S...nici eu nu mai stiu masurile bine dar parca asa erau :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Macar la anul, cand treci la 600 sau 1000 cmc sa-ti faci casco, posibil si o asigurare de viata, nu de alta, dar ii lasi apoi pe parinti sa plateasca la o motocicleta distrusa. Frate ce tare esti tu si cat de repede inveti... Ia citeste povestea lui virilu, care tot asa de repede invata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Offtopic: ce parere aveti de casca asta ? http://www.motorteam.ro/5114002/SUOMY-DEFE...BLUE/0/details/ Cum trebuie sa fie prinderea ? Si masura sa fie cat mai mica care intra pe cap ? Iati sh...kymco nu e cine stie ce de fiabil...si in legatura cu 1000 stai linisit 125 iti iarta din greseli...da 1000 nu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Uitati ca am scris ceva despre 1000. Orice ar fi , kymco sau xt ii voi face casco. Cat despre bostan, am cam 58-59 cm Cred ca imi tebuie masura S sau M . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Uitati ca am scris ceva despre 1000. Orice ar fi , kymco sau xt ii voi face casco. Cat despre bostan, am cam 58-59 cm Cred ca imi tebuie masura S sau M . la 58-59 ai M si bati spre L,acuma depinde si de forma fetei si de casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) mi`am cumparat ARAI RX7 CORSAIR si imi vine la fix marimea M ( 57- 58 ) , iar la celelalte firme gen IXS si Nolan imi veneau numai la XL !! si ca sa fiu ontopic : cumpara`ti Kymco Quannon nu bashina in 2t ( no offence rs-istilor ) Editat Iulie 12, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 Nu a zis nimeni nimic despre casca aia din link suomy, trebuie sa fie usoara, si sa nu vajaie. Sa caut la aceeasi bani alta casca precum shoei, arai etc sau e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 e ok suomy ! chestia importanta la suomy si arai este ca au o prindere calumea a vizierei .... deci la un impact nu`ti sare viziera ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Alegerea in afara de gust si banii pe care vrei sa-i dai pe o moto125 e a ta.Eu am avut o scurta /trista experienta cu un dealer suzuki/kymco si pot sa zic , ca sunt mai mult decat ok la calitate/pret si daca patesti ceva piesele ajung repede la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isan Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Kymco are o reputatie destul de buna in vest, sunt fiabile si mai ieftine decat japonezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 eu zic sa-ti iei kymco...eu am si e extraordinar mai ales pentru inceput.am 4000km si nu am avut nici o problema,doar schimbat uleiul si pus gaz... De acu e alegerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T0rnad0 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 salut! am o intrebare:ce este mai bun?un kymco quannon sau un scuter de 125 cm3 sau mai mult care sa coste pana la 2200E. stiu ca sunt clase diferite dar as vrea sa stiu diferentele comfort,intretinere intre ele. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 Update: tot personalul motorteam este in concediu, magazinul e inchis. L-am sunat pe Dl Dragomir, nu o are pe stock dar o aduce a doua zi pentru ca exista pe stock in alta parte. Luni mi-a zis ca deschide magazinul dar pe site scrie ca pe 28 adica joi, il sun dupa ce ma trezesc si il intreb. NU MAI AM RABDARE ! Gata, luni o comandam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 cauta pe aici ca este un topic destul de lung despre kymco quanon, eu personal am avut scuter kymco si nu pot sa zic decat de bine despre aceasta firma!!! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate