Ophelia Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 acest post ar trebui sa fie scris de JOE BLACK... de fapt, el a scris ditamai textul si s-a inkis brusc si inopinat calculatorul drept pt care s-a enervat si a zis ca nu mai scrie nimic si s-o fac eu.. deci... din ce-mi amintesc ca a zis el inainte, aseara la Baiazid acasa (a se citi Corint) a baut 2-3 beri, a ajuns aks la el (casa lui pe bune de data asta ) si s-a apucat sa faca intrebari... a rezolvat vreo 200 dintre ele pana la 1:30 AM si cand a vazut ca erau 800 si-a bagat picioarele si somn de voie.. de dimineata se trezeste omu' la 6:34 (fix si exact) si pleaca cu BIG sa-si ia cazierul, timp in care subsemnata se afla la Ilioara sa vada cnd si la ce comisie intra... se intra imediat dupa "apel" iar Black nu mai venea... il sun sa-i spun ca deja intrasera toti, ei erau la 100 m de Ilioara, ajunge Joe exact cand se mai strigau o data listele si... intra!!!! timp de lucru 9:15-9:45... Joe scrie cu viteza luminii si la 9:18 se uita stupefiat la ceas.. hm... si asta a fost sala... traseul pe the same old Marauder (imi sopteste acum GOD DAMN Marauder ) era sa zboare un "stabilopod", se uita la nenea supraveghetor, omu' rezolva rebus sau trimitea MSM iubitei... cik ar fi sarit si un optulet da' nu e sigur iar acum, ce astepta toata lumea, se pare ca Joe da de baut intr-un alt (al catelea?!) BLACKLAND sambata seara. INVITATZI : "cei pe care i-am oropsit, cei pe care i-am chinuit, cei care au ras cu mine si cei care vor bea cu si in cinstea mea. Nu ne trebuie motive, motiv avem in fiecare zi pt asa ceva" ****** by JOE BLACK. INVITATZI DE ONOARE : FRATZII!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Felicitari maestre. Acum esti motociclist cu acte in regula (aproape). Asteptam cu interes sa vedem plasticul si motorul. P.S. V-am spus eu, cine a citit cartea aia a mea nu a picat. Sariti pe ea, ca e norocoasa. Doar ca trebuie udata de fiecare data, ca sa nu zboare norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 ficatul meu!!!! da daca trebuie, fie!! georgica, sper ca nu calculatorul meu care se afla la tine e ala care s-a bulit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 OPHELIA???!?!?! Nu te cunosc! Poate fi doar un zvon! VREAU SA VINA JOE SA NE SPUNA CA SI-A LUAT CARNETU'! ATUNCI VENIM SA IL BEM! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Are dreptate Ry. Daca o fi vreun fals? Imi strica reputatia cartii. Pina acum cei 3 care au invatat de pe ea au luat din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 domnu calintraiangeorge confirmati acilea ca sta lumea ca pe ghimpi....si eu m-am trezit cu msj de la dna ophelia...vezi coane si te plangeai ca asa si pe dincolo cu fetele....felicitari si sa te bucuri de carnet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Asteptam cu galtejele arse de caldura verii confirmarea oficiala a vestii. Blacku are carnet!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Felicitari pt. nenea Joe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 BR, BR!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azrael Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Bravo Joe! La multi kilometri! Nu stiu de ce, dar brusc mi s-a facut foarte sete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 OPHELIA???!?!?! Nu te cunosc! Poate fi doar un zvon! VREAU SA VINA JOE SA NE SPUNA CA SI-A LUAT CARNETU'! ATUNCI VENIM SA IL BEM! Ry. 210137[/snapback] Are dreptate Ry. Daca o fi vreun fals?Imi strica reputatia cartii. Pina acum cei 3 care au invatat de pe ea au luat din prima. 210143[/snapback] Asteptam cu galtejele arse de caldura verii confirmarea oficiala a vestii. Blacku are carnet!!!! Â Â 210156[/snapback] garantez eu pentru corectitudinea informatziei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 pt Hellryder : ba ma cunosti avand in vedere faptul ca Joe nu are acum net, m-a rugat pe mine sa fiu intermediar si sa dau vestea cea mare si pe cuvantul meu de... ceva ca este adevarat... si, la urma urmei, ce va trebe atatea confirmari?! e rost de bautura si distractie, ce mai conteaza de unde vine invitatia?! si inca ceva, inainte sa plec de la el, Joa mi-a mai dat indicatia sa dau sfoara-n tara ca cine poate si vrea, sa vina la el si in seara asta pt ceva "restrans" in comparatie cu ce ar putea fi in weekend... ca, deh, maine-i miercuri mai mere lumea la munci all the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 vraja marii in portu garii!!!! tocmai am vb cu joe shi mi-a zis ca d-ra cine-o fi minte!!! nici nu a vorbit cu ea!!! Ophelia: vrei sa pun poze cu tine pe forum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 ba nu mint!!!!! dk va mai cramponati asa, ma duc doar io la Joe si beau cat pt tot forumu' pt DMW : ai tu poze cu mine?! hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Adevarul e ca nu scrie la fel ca Joe. De bautura nu ne suparam, bineinteles. Dar de plastic tot ne indoim pina nu il vedem. E voie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 ai dreptate... acum imi dau seama ca nici eu nu l-am vazut inca... hm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 pt DMW : ai tu poze cu mine?! hi hi 210333[/snapback] da shi am facut-o black and white!!! era shi bigu' prin poza da l-am decupat ca era topless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 ma voi va tineti de mistouri pe aici. ofelie neofelie, bem sau nu bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Sigur ca BEM. Si daca nu a luat carnetul, o sa fie surprins de multimea insetata de la usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 dashi am facut-o black and white!!! era shi bigu' prin poza da l-am decupat ca era topless 210353[/snapback] godamn it! am fost deconspirata inca o data... DA, SE BEA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 ....si s-a baut... ...hmmmmm si ce bine a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 @OPHELIA: AI NOTA 3 STAI JOS. MI-AI PROMIS CIOCOLATA DE CASA SI .. NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 greu cu trezirea asta de dimineatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 nu stiu ce sa spun...sunt impresionat...ma aplec... am baut ...vom bea si vineri, sambata...Etrusco si BLACKLND... PENTRU CEI CE NU I-AM ANUNTZAT, NU MAI FACETZI PE "DELICATZII"...singurul lucru de care n-ai nevoie in BLACKLAND este de invitatzie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate