Vizitator stress_L&P Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 hai sa ma laud putin!dupa ce am luat-o cu belele la pinionul de a 2-a si la ambreiaj in sfarsit am facut javra! pe langa asta roata spate nu era dreapta in bascula, furca juca de o lua mama dracu', ulei in ea nema, avansul complet dereglat, frana fata era ca sa iti dea impresia ca incetinesti inainte de a intra in pietonul de pe trecere, etc! azi am fost la brandu' ca sa facem actele de vanzare si a facut si el o tura cu jawa "sergiu edition" a ramas masca de cum merge, nici macar nu o mai recunostea! brandule, ai cuvantul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Mah!!! Imi cer scuze ca ti-am dat o joarsa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 da' cine a spus ma ca e o gioarsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 hai sa ma laud putin!dupa ce am luat-o cu belele la pinionul de a 2-a si la ambreiaj in sfarsit am facut javra! pe langa asta roata spate nu era dreapta in bascula, furca juca de o lua mama dracu', ulei in ea nema, avansul complet dereglat, frana fata era ca sa iti dea impresia ca incetinesti inainte de a intra in pietonul de pe trecere, etc! azi am fost la brandu' ca sa facem actele de vanzare si a facut si el o tura cu jawa "sergiu edition" a ramas masca de cum merge, nici macar nu o mai recunostea! brandule, ai cuvantul! 210388[/snapback] Frana fatza asha era reglata de mine... Nu trebuia decat sa strangi piulitza pt a fi mai dura!!! Ambreiajul trebuia sa fie strans in shuruburi complet, de aia patina... Am fost indus in eroare cu o deshidere de o tura jumate, dupa strangerea completa a celor 5 shuruburi!!! Masca n-am ramas!!! Am fost uimit sa constat ca nu mai aud un anume "zgomot"; care s-a dovedit a fi din cele graite de tine, de la roata descentrata!!! Mai lipsea sa zici ca de fapt motorul de jawa era de la o bormashina Electrumuresh!!! De mers merge , recunosc, mai bine decat asha cum era atunci cand ti-am vandut-o! Asta e...!!! Distractie maxima cu ea la intrunirea de la Sibiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 hai ma nu te oftica ca n-am spus-o in nume de rau! ream doar entuziasmat dar vad ca ai inteles nespa! scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 brandule, nu-l lua in serios!!!! vorbeshte berea din el!!! stresule, s-o stapaneshti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 multam, multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 stress_L&P i-ai dat jos windshieldu ala sau cum mama lui s-o numi ca tare o uratea, in rest arata bine ... asfalt uscat in continuare si sa o stapanesti sanatos P.S Stiu ca jawa aia mergea tare bine, cel putin asa mi-a zis fratemiu ( binox ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 stress_L&P i-ai dat jos windshieldu ala sau cum mama lui s-o numi ca tare o uratea, in rest arata bine ... asfalt uscat in continuare si sa o stapanesti sanatos P.S Stiu ca jawa aia mergea tare bine, cel putin asa mi-a zis fratemiu ( binox ) 211599[/snapback] Windshieldu ala sau cum mama lui s-o numi , a ramas la mine!!! Asta penttu ca mie imi place!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 stress_L&P i-ai dat jos windshieldu ala sau cum mama lui s-o numi se cheama termopan S-o stapanesti sanatos Stressule! Si cum naiba sa nu joace furca fata cand Brandul a venit cu ea in brate tocmai de la Iasi? iti dai seama cum a strans-o el in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 stress_L&P i-ai dat jos windshieldu ala sau cum mama lui s-o numi se cheama termopan S-o stapanesti sanatos Stressule! Si cum naiba sa nu joace furca fata cand Brandul a venit cu ea in brate tocmai de la Iasi? iti dai seama cum a strans-o el in brate 211738[/snapback] bine ca am scapat de termopanu' ala ca imi rupeam gatu' cu el! iar de mers merge bine, singurul lucru care ma enerveaza e ca se aud rolele cu de la bolt (deh, deformatie de la ij unde am bucse si nu se aude decat cand joaca boltu' ) in rest inca merge bine! p.s. merci pentru urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 hmm!merge trasnet motorisca.as mai da cateva ture cu ea:d km fara incidente te salut cu faru;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ufffffffffff. Sa va zic si eu ceva. Nu stiu cum, apare geniala solutie de a cumpara Jawa lui Motobrand(de care stiam ca e de vanzare si mai stiam si ca e acelasi model cu cea pe care eram invatata sa merg...SUPERB!!!). Fac rost de bani, totul ok, dau sa anunt proprietarul. Dorm o noapte innebunita la gandul ca o sa am si eu propriul motor... a 2-a zi...vb. cu proprietarul. Aflu cu uimire ca Jawa era promisa cuiva. In viata mea nu mi s-a intamplat asa ceva. Acum nu vreau sa va suparati pe mine, nu e de vina nimeni de asta, dar cand am auzit imi venea sa M-am impacat in fine cu ideea ca poate totusi era un motor prea mare pentru mine... Dar dupa grele incercari si cazne amarnice , totusi, vreau si eu sa ii urez Stressului: S-o stapanesti sanatos si fara peripetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Nimic nu ma poate face sa ma simt mai nefericit ca am ajuns in situatia de a se supara lumea pe mine!!! Ceasul negru, pisica 13!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 de ce ma? ca mi-ai dat-o mie? offf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 de ce ma? ca mi-ai dat-o mie? offf! 215604[/snapback] MAAAAH!!! Tu ar trebui sa fii in al 19-lea cer, ca o ai!!! Acum afli cate persoane o doreau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 eheeeiiii stai ca ijul mai are putiiin, putiiiin! sa din pacate surpriza de cara va spuneam mai intarzie din cauza unor probleme legate de electronica, tre' sa gasesc neaparat pe cineva care sa-mi faca aprindere si avans electronic! dupa aia o sa vedeti voi! tot ce pot sa va spun e ca am setul motor de 400 cu ferestrele si pistoanele calculate pentru performanta! a! si mai am nevoie si de turometru si vitezometru electronic vitezometrul as vrea sa se duca in 200! mai am de facut muzicute (mai greu) si tobe, eventual sa adaptez un power-valve de la ceva de 400 2t in 2 cilindri... am si carburi mikuni de 28 mm... alea de pe rd 350 au 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Mah, nu e ceasul negru, nici pisica... e doar momentul oportun. Nu m-am suparat pe nimeni, deci nu va faceti probleme. Bafta multa! Si Stressule, ai grija cu Jawa aia ca e motor bun, dar e pretentioasa... e o motocicleta cu personalitate, merge numai cand vrea ea. Asa ca sa te porti frumos cu ea si sa nu o superi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate