emylyo Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) MERGE REPARAT SAU INLOCUIT CU ALT MODEL DE MOTO?O SA PUN SI FOTO CU EL. Releul are doar 2 conexiuni si l-am desfacut -un tiristor sau tranzistor,3 rezistente,2 condensatori,o dioda si cam atata.Nu am gasit inca electronist sa isi bage nasul in el.Pe la noi se pare ca sunt numai parati. Editat Iulie 14, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 MERGE REPARAT SAU INLOCUIT CU ALT MODEL DE MOTO?O SA PUN SI FOTO CU EL. Releul are doar 2 conexiuni si l-am desfacut -un tiristor sau tranzistor,3 rezistente,2 condensatori,o dioda si cam atata.Nu am gasit inca electronist sa isi bage nasul in el.Pe la noi se pare ca sunt numai parati. In principiu merge montat cam ori ce releu de semnalizare inclusiv cel de dacie care se gaseste peste tot. Totusi e cam greu sa faci un releu doar cu piesele pe care le-ai enumerat tu, daca tot l-ai desfacut fa-i si niste poze ( eventual pe ambele parti ale placii) . Daca e chiar asa de simplu cum spui trebuie sa fie si simplu de reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 In principiu merge montat cam ori ce releu de semnalizare inclusiv cel de dacie care se gaseste peste tot.Totusi e cam greu sa faci un releu doar cu piesele pe care le-ai enumerat tu, daca tot l-ai desfacut fa-i si niste poze ( eventual pe ambele parti ale placii) . Daca e chiar asa de simplu cum spui trebuie sa fie si simplu de reparat corect! pune de dacie si merge fara probleme! si te scoti lejer la bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Am luat unul de dacie elctronic,dar are 4-5 iesiri si este greu fara elementara de electronica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Daca e de dacie si are 4 borne semnificatia lor e urmatoarea: + = + 12V - = masa C= comanda, asta se leaga la butonul de semnalizare(pt proba atunci cand releul este alimentat si conectezi un bec intre borna asta si masa releul incepe sa functioneze) R= martor de bord (asta il conectezi doar daca bordul tau are un singur bec de semnalizare, daca are 2 diferite pt stanga si dreapta nu-l mai conectezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu stiu cum e la voi, dar eu am ars 2 relee mecanice de dacia si unul electronic. Nu merge reparat, la mine. Modelul e un Mitsuba Fr 3102. Am gasit pe ebay unul nou cu 37 euro (inclus transport) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate