pirvanb Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Cine ma poate ajuta sa montez o alarma pe un SV? Si cat m-ar costa ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Cine ma poate ajuta sa montez o alarma pe un SV? Si cat m-ar costa ?Multumesc daca ai luat-o de noua ai scris clar in manualul ei de utilizare si cum se monteaza => tre sa fii prea, repet prea prost in ale electricii/electronicii sa nu stii sa o montezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 15, 2008 Admin Share Postat Iulie 15, 2008 Da,iar tu nu vei mai fii prea prost,repet,prea prost decit atunci cind nu vei mai da sfaturi idioate! Sunt o mie de motive sa nu te bagi la asa ceva..lipsa timp/chef/scule,etc. Ca sa nu spun ca nu orice neavenit se poate baga la circuitul electric,chiar si pentru o alarma! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Cine ma poate ajuta sa montez o alarma pe un SV? Si cat m-ar costa ?Multumesc Cel mai bine te duci la un service autorizat. Eu mi-am montat anul trecut alarma la un service din str. Vulturilor nr 31 sector 3( sunt vis-a-vis de casa mea), daca vrei da-mi un PM sau un tel si mergem impreuna ....( nu stiu ce preturi mai au dar sigur o vei monta la un pret rezonabil) 0748.117.600 Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Da,iar tu nu vei mai fii prea prost,repet,prea prost decit atunci cind nu vei mai da sfaturi idioate!Sunt o mie de motive sa nu te bagi la asa ceva..lipsa timp/chef/scule,etc. Ca sa nu spun ca nu orice neavenit se poate baga la circuitul electric,chiar si pentru o alarma! Luigi Vicol Gogule! vezi-ti de ale tale ... am zis clar ca in ale electricii/electronicii , si asta cu gandul ca poate ar vrea sa o monteze el dar a crezut ca e complicat sau mai stiu eu ce ... chiar nu vad de ce te-ai ambalat asa tare, mai ales ca nu era vorba de tine si bag pana in foc ca nici nu ai vre-o tangenta cu @pirvanb ... toate cele bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lugubru Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Cel mai bine te duci la un service autorizat.Eu mi-am montat anul trecut alarma la un service din str. Vulturilor nr 31 sector 3( sunt vis-a-vis de casa mea), daca vrei da-mi un PM sau un tel si mergem impreuna ....( nu stiu ce preturi mai au dar sigur o vei monta la un pret rezonabil) 0748.117.600 Adrian Mai e valabil? Vreau sa montez asa ceva http://www.accesorii-moto.ro/product_info....products_id=640 si sa schimb semnalele. Multumesc. Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate