Sari la conținut

Dimineata la 08.05


floricel
 Share

Postări Recomandate

Noroc ca ai avut echipamentul,faze din astea or sa se intampla la nesfarsit orice s-ar face asa ca cel mai bine ar fi sa ne obisnuim,sa ne asteptam sa incerce careva sa ne loveasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In astfel de momente il pomenesc pe Kombat. :crack:

 

Omule nasol de tot. Imi placea motorul tau foarte mult. Nu te supara prea rau itzi cumperi altul daca nu se poate repara. Chiar imi pare foarte rau.

 

Protectzii rules.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... M-as lua un pic de ionut73 care amu ceva vreme ....la o faza in care un bou intoarce de pe banda 1 si taie calea fara sa se asigure si mai mult , cand te vede ca vii normal spre el il doare la basca si totusi trece..... interventia lui a fost "casca ochii data viitoare...." :crack: Pe un ton ce reiesea superior...Nu te-am uitat! :crack:

Da' cat de mult sa-i casti Ionute73 ?! Pana clipesti cu tot cu vizor? Uite ca lu' Floricel i s-a intamplat cu tot cu cascat ochii.... :crack:

 

Tocmai ce se interesa omu de asigurari CASCO de ceva vreme... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca ai scapat fara julituri. Fierul se repara oricum ar fi. Sper sa nu ai ghinionul sa nu te intelegi cu ala si sa ajungi sa te "milogesti" de (cuvant urit ) astia de la Politie sa-ti faca dosarul. Tocmai ieri vorbeam la Arc ca eu dupa 6 luni ma rog de ei sa faca amarita aia de expertiza tehnica si sa dea drumul la dosar in instanta si ei pur si simplu nu vor si iti si rad in fata batjocoritor.

Multa bafta!

Editat de SVR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da' cat de mult sa-i casti Ionute73 ?! Pana clipesti cu tot cu vizor? Uite ca lu' Floricel i s-a intamplat cu tot cu cascat ochii....

 

imi pare rau ca te-a marcat atat de tare. Cascatul ochilor, adica mersul f atent, e o conditie necesara, nu si suficienta. Daca ar fi asa de simplu ... :crack:

Floricel e prietenul meu si imi pare f rau de tranta lui, mai ales ca stiu ca este foarte prudent (mai prudent decat mine).

Accidentele se vor inmulti cu inmultirea numarului de motociclisti. Statistic, nu ai ce sa faci. Poti doar sa-ti pazesti fundul cat poti de bine ca sa nu faci parte din statistici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor pt. gandurile bun. Luni am a doua intalnire cu inspectorul de daune pt. reconstatare, ceruta de el pt. ca nu era "sigur ca nu mai sunt si alte defectiuni". Sper sa nu fie vreo zmekerie ca sa mi-o scoata in dauna totala si sa-mi dea valoarea de catalog (care e mai mica decat valoarea de piata). Cei de la UM mi-au dat o valoarea "estimativa" de aprox 1875E: plastice, ghidon, maneta frana, incuietoare sa etc.

Revin cu amanunte si poze.

Editat de floricel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...