theBD Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Deci se pleaca azi 29.07 spre vama veche in grup de lupta la ora 17.00 de la Lukoil de la intrarea pe autostrada soarelui. pana acum suntem vo 7 motorete. Detalii si info la 0744 335 192 say YM: bdragon_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Vin si din Tulcea vreo 7-8 motoare si 2 masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Vin si din Tulcea vreo 7-8 motoare si 2 masini. 212524[/snapback] Cine vine din Tulcea? Si eu sunt din Tulcea, si aveam un IJ acum 6-7 ani cand tu aveai Uralul ala modificat. Eu eram cu Laur, Carata si Gabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 29, 2005 Autor Share Postat Iulie 29, 2005 Primim si conservari in grup.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 drum bun si distractie placuta..si vreme buna si bere rece.. data viitoare vin si io..acu' stau in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Acum inteleg eu B.D-ule de ce nu ai venit tu la Mizil..stringeai bani de bere..... Drum bun si vreme frumoasa ! Ai grija cu cateii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai VN Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Acum inteleg eu B.D-ule de ce nu ai venit tu la Mizil..stringeai bani de bere..... Drum bun si vreme frumoasa ! Ai grija cu cateii...... 212710[/snapback] cum a fost la mare B D -ule?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 cum a fost la mare B D -ule?? 214402[/snapback] a fost beton!! scuba&bere&tzatze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 A fost super misto, scufundarea super misto, tone de tatze si muuuulta bere si ceva nisip la lant. Super misto, bine ca m-a corupt BD-ul la scufundari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 doar atata?? vrem PUOZE!!!!! hai, shi ptr ashtia mai amaratzii care nu au putut sa mearga!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @ Zorro Tot drumu' ne-am uitat dupa tine ca erai f convins de Sibiu...cand colo tu cu burta la soare. Pai e frumos sa nu spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @ Zorro Tot drumu' ne-am uitat dupa tine ca erai f convins de Sibiu...cand colo tu cu burta la soare. Pai e frumos sa nu spui? 214434[/snapback] Pai eram convins, da nimeni nu mergea pe la 18 cand puteam sa merg eu, si am strigat de doua ori cine poate ca sa nu merg singur, voi ati zis ca o luati pe Bv, asa ca decat sa merg singur la Sibiu, am zis ca mai bine bag niste scufundari la mare cu BD-ul ca oricum am fost vro 6 motoare, si mie imi place sa merg mai in gasca sa ii orbesc pe oameni cu faza mea lunga. Scuze daca am incurcat pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 doar atata?? vrem PUOZE!!!!! hai, shi ptr ashtia mai amaratzii care nu au putut sa mearga!!.. 214433[/snapback] Cu pozele trebuie sa vina Bd-ul dar nu apar tatze, doar niste scufundaci imbracati gros la 40 de grade pe un nisip firbinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 nu vreau ba sa vad tzatze! vreau sa va vad pe voi in vama!! doh!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 nu vreau ba sa vad tzatze!vreau sa va vad pe voi in vama!! doh!!.. 214452[/snapback] Vorbeste cu Bd-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @ Zorro- stai linistit n-ai incurcat pe nimeni- noi am ajuns sa plecam la ora 8 seara pe Pitewsti cu 1 masina si un motor deci nici o legatura cu ce am stabilit initial...Vreau si eu la mareeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 mai ashteapta un pic, ca cica se cam buleshte vremea.. mergem in uichendu' cu stufstock?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 (editat) @ok ninja-s, mergem data aviatoare da nu cum zice Strumfu la StufS ca e super aglomerat. @strumfule, cica chiar se nasoleste vremea, da aia o cam dau in bara cand e vorba de mare (aia cu vremea) Pe mine ma bate gandul sa merg si pe 6-7 da cred ca nu neaparat in Vama. @strumfu, ce bagi strambe ca tu nu mergi la Stuf ca pleci la Sz. incurci oamenii aici. Editat August 2, 2005 de ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memo Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 (editat) @strumfu, ce bagi strambe ca tu nu mergi la Stuf ca pleci la Sz. incurci oamenii aici. 214475[/snapback] ba ce ma oftici! plec la sziget pana pe 16, pe 17-18 sunt inapoi iar in wkndu' cu stufstock sunt liber!! WTF??? io sunt strumfuadi, mesajul a intrat pe contul lu' memo.. ce nashpa.. (ieshim la net pe acelashi ip..) Editat August 2, 2005 de memo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 ba ce ma oftici!plec la sziget pana pe 16, pe 17-18 sunt inapoi iar in wkndu' cu stufstock sunt liber!! WTF??? io sunt strumfuadi, mesajul a intrat pe contul lu' memo.. ce nashpa.. (ieshim la net pe acelashi ip..) 214543[/snapback] bai memo, pardon strumfu sau care mai esti si te dai sub alte nikuri, si crezi ca o sa mai fi in viata dupa Sz si cel mai aprig BANIIIII de unde ii mai scoti. oricum de cand ai sa vi tu inapoi in tara o sa fie vreme naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 au sosit si poznele: Mille the Guru BD& Zorro, the power divers Si cu Jean cautatorul de comori Je.. Harley? Nu am pierdut vremea... Ovidiu isi pregatea echipamentul de alcool De la o varsta unii doar privesc cu jind Cand ai cuplu.. poti sa iesi singur din nisip intre doi ti-e bine.. 3 crai de la rasarit in benzinarie la fetesti.. hmmm.. monumentul .. cui? pankishtii domina lumeaaaaa .. la 120km/h pe A2 asta e de acu 3 saptamani.. je, mille & jean cautatorul de comori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Saru'mana neamule, le asteptam rau. Inca sunt calde. Bai beton la scufundari. Multam ca m-ai corupt Bd-ule. Si nu numai cuplu iti trebuie ca sa iesi singur din nisip, o bucata de cardan ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @zorro: ce colantzi bengoshi ai soro... @ bd: shi, shi?? ce ai facut cu portocala?? ai lasat'o acolooo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 @zorro: ce colantzi bengoshi ai soro...@ bd: shi, shi?? ce ai facut cu portocala?? ai lasat'o acolooo??? 214557[/snapback] pai am reusit sa o conving sa ramana numai dupa ce am jurat ca voi reveni si sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 io ash fi dus'o inapoi saptamana viitoare in locul tau.. dragutza tipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate