weebs Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 yamaha e cea mai slaba.... nici nu intra in discutie si eu am vrut cbr 600 f la inceput si am luat gsxr 600 pana la urma... asa a fost sa fie... oricum mai bun f'u pentru inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 yamaha e cea mai slaba.... nici nu intra in discutie Unde ai auzit asta? Priveste atent cele 2 poze si citeste! Ps:vorbim de un test facut in 2008, cu modele 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Unde ai auzit asta? Priveste atent cele 2 poze si citeste! Ps:vorbim de un test facut in 2008, cu modele 2008! si eu la varsta ta aveam toate numerele AMS le veneram! apropo de yamaha, omul a facut o gluma, dar ai inghitit galusca nemestecata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 si eu la varsta ta aveam toate numerele AMS le veneram! apropo de yamaha, omul a facut o gluma, dar ai inghitit galusca nemestecata. Ok, data viitoare o sa fiu mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Batman, Batman Editat August 18, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Batman, Batman Omul si-a luat motor... a facut o alegere cu capul ,nu spiritul de turma a avut rolul decisiv Editat August 18, 2008 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Batman, Batman Nici vorba...Batman are MV Agusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Omul si-a luat motor... a facut o alegere cu capul ,nu spiritul de turma a avut rolul decisiv Cel mai corect asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Cand iti iei motor, in 90% din cazuri alegerea o faci cu inima. Daca as face o alegere rationala as ramane cu cbrica mea ani buni, nu ai nevoie de mai mult de 600cmc. Dar na, vreau 954.. Asa ca, oricum am da'o fiecare isi ia ce ii place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 yamaha e cea mai slaba.... nici nu intra in discutie si eu am vrut cbr 600 f la inceput si am luat gsxr 600 pana la urma... asa a fost sa fie... oricum mai bun f'u pentru inceput OK deci....-Vand Yamaha YZF 600 R in stare excelenta!Pret foarte negociabil! _Cumpar Gsx 600R sau Cbr 600 f sau Zx 6R indiferent de stare!Ofer pret fff bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 E o vinzi pe dreq.. Tundercatul il rupe in gura pe R6-2000 pana la 10500rpm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate