Toni Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 In sfarsit, azi 29.07.2005, judecatoria Galati s-a pronuntat si a admis cererea de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor a asociatiei Dunarea Motor Club Galati adica DMC Galati. Actiunea de constituire legala a clubului am inceput-o in februarie si dupa 6 luni tot nu e complet finalizata pentru ca abia luni vom ridica de la judecatorie certificatul de inscriere dupa care mai trebuie sa ne inscriem si pe la administratia financiara dar oricum odata ce judecatoria s-a pronuntat favorabil, clubul s-a nascut. Acum trebuie sa avem grija de el ca e mic si trebuie sa-l ajutam sa creasca si musai vom organiza o petrecere cand ii vom lua din motz adica cat de curand. p.s. asteptam inscrieri p.s.2 inscrieri in club, nu la petrecere p.s.3 pentru toti acei din zona noastra, care de-a lungul timpului au scris cu diverse ocazii aici pe forum ca nu sunt membrii nici unui club pentru motivul ca nu exista nici un club in locatia lor, ii anuntam ca le-am creeat cadrul legal de care duceau lipsa si ii asteptam sa ni se alature si apoi prin intermediul clubului sa dea curs propriilor initiative pentru propasirea motociclismului romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 FELICITARI!!!! la cat mai multzi membri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antony Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Ma intereseaza . Sunt din Braila . Ceva plecari ? Antony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 URAAAAAA!!!! Contati pe mine!!! S-a infiintzat!!! Huiduletz-ule... Sper ca citesti asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Sa fie intr-un ceas bun. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Wow! SUPER! O sa avem si noi Club moto oficial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 felicitari! vreau si eu in club . o sa vin saptamana viitoare in gl si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Felicitari si multumiri celor care s-au ocupat de "noul nascut" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 care sunt conditiile de inscriere? p.s. daca sunt si motociclisti de duminica nu mai vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 care sunt conditiile de inscriere? p.s. daca sunt si motociclisti de duminica nu mai vreau! 218419[/snapback] ESTI EXCUSIVIST??? Shi daca sunt shi motociclisti fara motoare... tot nu intri? Shi ce sunt aia motociclisti de duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 FELICITARI! care sunt conditiile de inscriere?odata inscris,ai si dreptul la replica?sau... oricum brava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Sa fie intr-un ceas bun, galatenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Sa fie intr-un ceas bun, galatenilor! 218553[/snapback] Multzumim , bucuresteanco!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 nu ma refeream la cei fara motoare din motive precum al tau, ci la cei care fac 10 km pe saptamana si... in fine, nu spun mai mult! ai prins tu ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Felicitari. Pe cand o intrunire la galatzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 8, 2005 Autor Share Postat August 8, 2005 in primul rand multumesc tuturor pentru felicitari conditia principala de a deveni membru e pasiunea pentru motociclete odata inscris bineinteles ca ai si dreptul la replica si nu numai, vom avea posibilitatea acordarii unor facilitati membrilor (de ex. reduceri de pret la scoala pt. categ. A, un schimb de ulei, benzina pentru mers la intruniri, sprijin in gasirea pieselor de schimb, mici lucrari de service etc.) bineinteles ca membrii vor trebui sa plateasca si o cotizatie ne gandim si la organizarea unei intruniri insa din pacate in zona noastra nu exista o locatie amenajata adecvat pentru lucrul asta dar mai cautam va vom tine la curent cu evolutia clubului cand vom fi pregatiti pentru inscrierea membrilor, va vom comunica toate datele de contact, pana atunci pentru alte informatii folositi dunarea.m.c@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Felicitari.Pe cand o intrunire la galatzi? 219010[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Felicitari hombres, dar n-ati postat un detaliu mic si important: care este profilul clubului? RC, Brotherhood, sau... MC (outlaws, 1%)??? Nu este indiferent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 am facut si o mica festivitate de deschidere si avem o multime de poze si filmulete dar trebuie sa le aranjam putin si cat de curand le vom posta si pe forum deocamdata iata un link catre un articol din ziar: http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?...iment&articol=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Hahaha...de cand am eu impresar? E buna asta. Marian din producator te-ai facut si impresar Mult succes clubului si poate la anul organizati si ceva intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 ne gandim si la organizarea unei intruniri insa din pacate in zona noastra nu exista o locatie amenajata adecvat pentru lucrul asta dar mai cautam 219555[/snapback] padurea garboavele shi cred ca s-ar mai gasi si alte locatzii prin apropiere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Hahaha...de cand am eu impresar? E buna asta. Marian din producator te-ai facut si impresar Mult succes clubului si poate la anul organizati si ceva intrunire 228565[/snapback] aku am vazut si eu . asa deci. sa stii ca am si firma de impresariat artistic. dans la bara ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 poze de la deschiderea clubului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 din intamplare a aparut si o mireasa care mai ca l-ar fi lasat pe mire si ar fi fugit cu calaretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 aku am vazut si eu . asa deci. sa stii ca am si firma de impresariat artistic.dans la bara ceva... 229323[/snapback] Eu furnizez mp3-ul cu Joe Cocker - I can live I hot on!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate