mishu_dark Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 aparatul nu e functional ..in schimb se poate folosi obiectivul ..doar sa potriveasca baioneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) cateva din weekendul asta. Editat Octombrie 13, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Interesante,.....imi place mai mult 3 si 5( a dracu mata parca sta la pozat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ultima poza este superba . . . . . cu mustatile in soare . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Ele se vad mai bine la view (fit to screen).... prin resize se mai pierde uneori din calitate (desi majoritatea pozelor, prin resize, par mai sharp si mai ok). La asta a fost invers detaliile se vad mai bine la 100% chiar » Post actualizat in 14 Oct 2014 09:51 si cateva de acu 1-2 saptamani: Editat Octombrie 14, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 cateva din weekendul asta. a 5-a cu pisica pe butuc zici ca e poza de studio ) f tare lumina » Post actualizat in 16 Oct 2014 15:21 N-am mai bagat demult poze cu animale.. meet Tommy, ne-a ajutat cu figuratia la o sedinta foto, s-a descurcat bine pentru un incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Pentru Adrian si Ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Pentru Adrian si Ianachim. multumim man insa pentru ianachim" inteleg ...o motocicleta ...BMW dar pentru ADRIAN....PENTRU ADRIAN ....unde e' PASARICA?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Pentru Adrian tot o motocicleta BMW, ca stim ca-i fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Am nevoie de un condensator ca cel din imagine pentru un blitz defect. Daca poate cineva sa imi spuna unde gasesc, ii sunt recunoscator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Iti vand eu un Yongnuo Yn560 II daca vrei Dar ca idee, pe adelaida,ro sau ceva de genul sau la magazinele Dioda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Merci skvj. Incerc sa il repar pe cel vechi. Daca mai sunt si alte idei ar fi ok, poate am o sansa sa gasesc acest condensator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Pentru Adrian tot o motocicleta BMW, ca stim ca-i fan. Nu stiu de ce s-a inteles ca nu mi-ar place BMW ul De ex mi-ar placea un G650 X Country Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Ele se vad mai bine la view (fit to screen).... prin resize se mai pierde uneori din calitate (desi majoritatea pozelor, prin resize, par mai sharp si mai ok). La asta a fost invers detaliile se vad mai bine la 100% chiar » Post actualizat in 14 Oct 2014 09:51 si cateva de acu 1-2 saptamani: Jos palaria pentru pozele cu pasari. Daca nu ma insel, in a doua poza e un pescarel albastru (kingfisher), caruia e foarte greu sa ii faci poze (personal stiu de doua exemplare in zona mea dar niciodata nu am reusit sa ma apropii suficient de ele). Editat Octombrie 20, 2014 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Jos palaria pentru pozele cu pasari. Daca nu ma insel, in a doua poza e un pescarel albastru (kingfisher), caruia e foarte greu sa ii faci poze (personal stiu de doua exemplare in zona mea dar niciodata nu am reusit sa ma apropii suficient de ele). Multumesc Stefan. Cum am mai scris, is f pasionat de pasari (wildlife in general) si daca nu-mi dedic timp si rabdare, e imposibil sa obtin cadre macar decente. Devenise o obsesie sa prind si eu un cadru bun cu kingfisher (pescarelu albastru), pt ca tot vedeam la unii fotografi (de wildlife) fotografii cu close-up uri,iar eu abia il vazusem de 2 ori...... Mi-am luat un costum cu totul din ala de camuflaj (ce imita padurea), si am stat la panda E foarte frumoasa pasarea. Am noroc ca nu e migratoare, deci o sa mai am ocazia sa o prind,daca-mi rafinez tehnica si rabdarea mai ales ) Exista mai multe tipuri de specii de kingfisher, prin lume (chiar si specie de padure),fiecare cu colorit destul de diferit. Ca si dimensiuni/aspect is cam identice, difera penajul. Urmatorul pas e sa incerc sa prind una in miscare (ceea ce chiar va fi dificil, pt ca depinzi mult de AF de pe body). » Post actualizat in 20 Oct 2014 09:45 si sa mai pun una de acu o sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Una din zona Ceahlaului, pe drumul ce leaga Durau de Izvoru Muntelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Nu ti-au clantanit dintii pe drumu' ala?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Nu ti-au clantanit dintii pe drumu' ala? ) mie nu prea.. mai mult la colegu de tura eu mai mult am sughitzat da' a meritat peisajul oricum: poza asta din ceva motiv imi place alb/negru cu profilul din camera.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 sublima,aia color Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Kodak Ektar 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Una tot de pe la greci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Mi-am luat o "scula noua". Si film. Dar de ce nu ma lasa sa atasez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 scaneaza-le intai )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Cred ca poza cu aparatul nu reusea sa o ataseze . » Post actualizat in 31 Oct 2014 08:01Am reusit si eu sa achizitionez o jucarie noua si tentatiile au fost multe . In final a ramas . Aseara am terminat si primul film iar maine sunt la developat cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate