ghost Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 .....inca odata a fost spulberat mitul conform caruia o japoneza nu se impaca cu o comunista ........un weekend superb la intalnirea din sibiu si apoi pe transfagarasan........pozele vorbesc singure, sper sa mai puna si unchiu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 o intamplare haioasa a fost cea in care smeagol dormea iar eu cu unchiul am decis sa-l trezim cu o japoneza fara toba turata la maxim .......sa-i fi vazut fata lui nenea smeagol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ma uratule! Nu te mai da fara geaca De ...ce ..nu ...am ...venit... si io cu voi?????? Frumoasa excursie Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Si eu am venit pe acelasi traseu, sa vezi cand am ajuns aseara acasa (pe la 5:30) si le-am spus,prietenilor ca cu 2-3 ore in urma ma dadusem pe partie (pe geaca binenteles) si ca ma batusem cu zapada, astia ma intrebau daca mi-am revenit din betie sau inca mai eram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 (editat) Duminica te-am vazut (cu BV69ETZ) intr Sibiu si Brasov pe la 5.30-6.00 dupa amiaza. Editat August 1, 2005 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 am mai gasit cateva poze ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 poze intrunire Sibiu... ce am mai gasit si eu pe aici... oricum ghost a cam acoperit toate momentele excursiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Brasovenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Trezirea lui Smeagol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 marfa excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistu vf Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Eu nu am ajuns la festival si din cate vad a fost bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 misto de tot intalnirea merci ghost pt poze devin din ce in ce mai fotogenic hai ca ne vedem la brasov la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Felicitari! Si eu am vrut sa plec de la Sibu tot pe transfagarasan da nu m-au lasat ca e nasol drumu ca-s ggropi, alea alea si cu vitezana iti rupi gatau' daca a fost Ghost inseamna ca a mers nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Ce skinny esti ba smaegoale :crack: Misto tatuajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 He he he.. super faza cu Smeagol Si super faina intalnirea, pacar ca nu ne-am mai vazut si a doua zi sambata seara eu am dat o tura pe la terase sa vad pe unde sunteti, da... nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Marfa rau de tot...ma oftic la culme ca nu am putut ajunge si eu din motive tehnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate