aerosavelli Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Cumpar cui pontou si plutitor carburator motoreta Carpati, sau carburator complet (echivalente) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Cumpar cui pontou si plutitor carburator motoreta Carpati, sau carburator complet (echivalente) vezi ca plutitoru merge si de la simson sr2, da de cui nu ma pot pronunta...piese de schimb n-am ca ti-as da... baga ceva poze cu carpatiu, sa il admiram si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 vezi ca plutitoru merge si de la simson sr2, da de cui nu ma pot pronunta...piese de schimb n-am ca ti-as da... baga ceva poze cu carpatiu, sa il admiram si noi aha aha poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerosavelli Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 Iata si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Iata si pozele hehe simpatic rau.Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) fain, da sa schimbi oglinda aia de dacie-raba uite-l si p-al meu http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&id=8666 si http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&id=8669 iar motorul: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&id=8668 da nu mai arata asa de vrun an de zile Editat Iulie 20, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Vedeti ca e o motoretă Carpati de vanzare pe okazii.ro ma batea un gand, da apoi l-am batut eu si m-a lasat in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) Vedeti ca e o motoretă Carpati de vanzare pe okazii.roma batea un gand, da apoi l-am batut eu si m-a lasat in pace. acelasi proprietar are doua bucati, ambele, atat simplu cat si super...arata foarte bine ambele(iar ca pret ar merita varianta simpla, pt ca alea chiar sunt rare) super-ul, pare cam scump la prima vedere, dar avand in vedere starea lui, e ok... tot placerea mai mare e sa iei un jaf in stadiu de titanic si sa-l faci cu mana ta la mine a fost o poveste draguta,..stiam de motoreta carpati, tot de pe forum, din diferite discutii, si cand am aflat ca a fost copiata dupa simson sr2e si l-am vazut, l-am vrut, si l-am luat....apoi, cum aveam o relatie stabila cu o motociclista, m-am gandit sa iau si surata romaneasca sa le fac frumoase pe amandoua pt a ne plimba in weekend impreuna, incet si placut timpul a trecut, femeia s-a dus, si mai grav, legile nu mai permit ca acu doi ani, sa circuli cu motoreta neinregistrata(deh, furturi multe din italia si aduceri in romania, cocalari duzina, etc)... daca le rezolv cu actele, le scot pe strazi...daca nu, pe perete in camera mea intra Editat Iulie 20, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 acelasi proprietar are doua bucati, ambele, atat simplu cat si super...arata foarte bine ambele(iar ca pret ar merita varianta simpla, pt ca alea chiar sunt rare) super-ul, pare cam scump la prima vedere, dar avand in vedere starea lui, e ok... tot placerea mai mare e sa iei un jaf in stadiu de titanic si sa-l faci cu mana ta la mine a fost o poveste draguta,..stiam de motoreta carpati, tot de pe forum, din diferite discutii, si cand am aflat ca a fost copiata dupa simson sr2e si l-am vazut, l-am vrut, si l-am luat....apoi, cum aveam o relatie stabila cu o motociclista, m-am gandit sa iau si surata romaneasca sa le fac frumoase pe amandoua pt a ne plimba in weekend impreuna, incet si placut timpul a trecut, femeia s-a dus, si mai grav, legile nu mai permit ca acu doi ani, sa circuli cu motoreta neinregistrata(deh, furturi multe din italia si aduceri in romania, cocalari duzina, etc)... daca le rezolv cu actele, le scot pe strazi...daca nu, pe perete in camera mea intra hehe si mie miar placea sa am o prietena cu adevarat pasionata de moto...si eu ias da unu din Sr-uri sa ne plimbam.Oricum si eu cam acelasi plan il am pt simsonica mea....dupa ce o sa pot prin lege sa conduc ceva mai mare o retusez unde e necesar si o"inramez" sau pt ocazii speciale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Cumpar cui pontou si plutitor carburator motoreta Carpati, sau carburator complet (echivalente) PUNEI CARB DE MINI MOBRA iti dau eu unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Iata si pozele Frumos... Al meu doar la primavara o sa arate asa pentru ca acum nu am timp de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazarmih Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 acelasi proprietar are doua bucati, ambele, atat simplu cat si super...arata foarte bine ambele(iar ca pret ar merita varianta simpla, pt ca alea chiar sunt rare) super-ul, pare cam scump la prima vedere, dar avand in vedere starea lui, e ok... tot placerea mai mare e sa iei un jaf in stadiu de titanic si sa-l faci cu mana ta la mine a fost o poveste draguta,..stiam de motoreta carpati, tot de pe forum, din diferite discutii, si cand am aflat ca a fost copiata dupa simson sr2e si l-am vazut, l-am vrut, si l-am luat....apoi, cum aveam o relatie stabila cu o motociclista, m-am gandit sa iau si surata romaneasca sa le fac frumoase pe amandoua pt a ne plimba in weekend impreuna, incet si placut timpul a trecut, femeia s-a dus, si mai grav, legile nu mai permit ca acu doi ani, sa circuli cu motoreta neinregistrata(deh, furturi multe din italia si aduceri in romania, cocalari duzina, etc)... daca le rezolv cu actele, le scot pe strazi...daca nu, pe perete in camera mea intra Despre mine cred ca e vorba pe okazii am postate doua carpati si o simsoneta,dar am 9 bucati in total,toate in stare buna. PUNEI CARB DE MINI MOBRA iti dau eu unul nou Am eu piese originale de Carpati .Tel:0727.553.631 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Despre mine cred ca e vorba pe okazii am postate doua carpati si o simsoneta,dar am 9 bucati in total,toate in stare buna. Am eu piese originale de Carpati .Tel:0727.553.631 foarte frumos... bine-ai venit aici sa nu le vinzi pe toate, ca e pacat, iar p-alea de le dai, da-le cuiva pasionat, nu unui cioplitor prost, ca e pacat de ele...sunt din ce in ce mai rare, si reprezinta istoria noastra, fac parte din ea eu am unu, model foarte rar, de tranzitie dintre cele doua modele de carpati, si momentan e desfacut, vopsit frumos, si mai am nevoie de niste piesulete sa inchid motorul, si ceva bani sa cromez absolut toate metalele de pe el...nu ma grabesc, pt ca nu intra zilele in sac sa le stapanesti sanatos, si poate cand termin si eu o babuta, iesim la o plimbare sa aratam lumii personalitatea si eleganta unor astfel de motorete poate un fest moto, ceva PS: mai ai ceva acte si un cadru pierdut pe acolo?eu nu am, si nu pot sa il inmatriculez deloc...si totusi, daca ai, am o intrebare...in acte sunt trecute proprietarul si centimetrii cubi ai motorului? Editat Iulie 24, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazarmih Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 foarte frumos... bine-ai venit aici sa nu le vinzi pe toate, ca e pacat, iar p-alea de le dai, da-le cuiva pasionat, nu unui cioplitor prost, ca e pacat de ele...sunt din ce in ce mai rare, si reprezinta istoria noastra, fac parte din ea eu am unu, model foarte rar, de tranzitie dintre cele doua modele de carpati, si momentan e desfacut, vopsit frumos, si mai am nevoie de niste piesulete sa inchid motorul, si ceva bani sa cromez absolut toate metalele de pe el...nu ma grabesc, pt ca nu intra zilele in sac sa le stapanesti sanatos, si poate cand termin si eu o babuta, iesim la o plimbare sa aratam lumii personalitatea si eleganta unor astfel de motorete poate un fest moto, ceva PS: mai ai ceva acte si un cadru pierdut pe acolo?eu nu am, si nu pot sa il inmatriculez deloc...si totusi, daca ai, am o intrebare...in acte sunt trecute proprietarul si centimetrii cubi ai motorului? Din pacate da...ca la orice vehicul inmatriculat sunt trecute,proprietarul,capacitatea cilindrica,an fabr....pana si dimensiunile anvelopelor. Piese am vadut acum doua saptamani unui pasionat din Rasnov si nu prea mai am de vanzare.Ce mai am le opresc...ca nu se stie cand e nevoie. Multumesc pentru urari si poate ne intalnim vreodata sa mai schimbam pareri,impresii,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 am eu un carburator de carpati de vanzare. de asemenea, am un motor complet care imi e in plus. pana acum am 4 motorete carpati, 3 super si unul simplu, toate functionale am sa postez si poze cu ele in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Cumpar cui pontou si plutitor carburator motoreta Carpati, sau carburator complet (echivalente) Salut. Am un Carpati pentru piese, de vanzare... DAca te intereseaza, da-mi un PM... Pret fix 200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate