Florin Daniel Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Salutari din nou !!!! Pentru 2 august va propun o plimbare de o zi pentru toti cei care au timp si chef de o plimbare. Iata despre ce este vorba: Traseul este urmatorul Bucuresti-- Targoviste--Aninoasa--Pucioasa cu oprire pe varful Paduchiosul ( este drumul vechi spre Sinaia). Aici oprim sa mancam ceva si sa mai stam ceva vreme la rece . Pana aici sunt 120 km. Intoarcerea putem sa o facem pe Sinaia daca dorim sau pe acelasi drum. Trebuie tinut cont ca avem un drum destul de serpuit pana urcam pe Paduchiosul cu ceva ""ace de . Am sunat la cei de la drumurile nationale si au confirmat lucrul acesta. Bugetul alocat este de 30-50 lei ce papam pe acolo si benzina in functie de motorul fiecaruia, pentru un numar de maxim 270km. Toate astea daca ne ajuta si vremea. Plecare o sa fie din benzinaria AGIP din calea Grivitei la ora 09,00...............Ce ziceti, convine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Salutari din nou !!!! Pentru 2 august va propun o plimbare de o zi pentru toti cei care au timp si chef de o plimbare,.... Plecare o sa fie din benzinaria AGIP din calea Grivitei la ora 09,00...............Ce ziceti, convine??? Suna bine omule, sa ne spui daca tu ai mai parcurs traseul asta, ca e bine sa stim ce si cum, suntem 3 pe 2 motorete care ne bagam la plimbari, cred ca o sa iasa ceva, tinem legatura aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Suna bine omule, sa ne spui daca tu ai mai parcurs traseul asta, ca e bine sa stim ce si cum, suntem 3 pe 2 motorete care ne bagam la plimbari, cred ca o sa iasa ceva, tinem legatura aici. Daca fac si eu rost de cateva libere ,ma luati si pe mine ca pasager? plsssssssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Suna bine omule, sa ne spui daca tu ai mai parcurs traseul asta, ca e bine sa stim ce si cum, suntem 3 pe 2 motorete care ne bagam la plimbari, cred ca o sa iasa ceva, tinem legatura aici. Nu, nu am mai fost cu motorul decat cu masina. Drumul are ceva serpentine dar la viteze mici nu iti vor face probleme (ceva gen comarnic dar mai dese maxim 10km). Ca peisaje este ceva de vis, aer curat si nu in ultimul rand este un drum nu prea circulat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 era varza drumul, aproape ca nici nu mai e asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) era varza drumul, aproape ca nici nu mai e asfalt... Asa si?????? Ce importanta are cum a fost?? Editat Iulie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salutare, mash baga cu placere la plimarica, dar nu ar fi mai bine sa shi inoptam o noapte? parca e prea scurt...sa putem bea shi noi o berica, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Salutare, mash baga cu placere la plimarica, dar nu ar fi mai bine sa shi inoptam o noapte? parca e prea scurt...sa putem bea shi noi o berica, etc... Cine doreste poate inopta eu unul seara am o petrecere acasa la care trebuie sa ajung. Poate acolo punem una mai lunga la cale de vineri pana duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sal. drumul ala e foarte greu. fii-miu a varsat in masina cand l-am facut ultima data. si imi amintesc ca era si foarte prost. iar dupa pucioasa sunt niste sate cu tigani mai rau la la bariera contesti. e mai ok sa o luati inainte de la targoviste ruta voinesti- gemenea spre rucar... se poate opri la pestera ialomicioara. e cam acelasi drum dar mai sigur. daca continuati spre rucar drumul devine greu dar e foarte frumos mama e din dambovita si de aceea stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) sal. drumul ala e foarte greu. fii-miu a varsat in masina cand l-am facut ultima data. si imi amintesc ca era si foarte prost. iar dupa pucioasa sunt niste sate cu tigani mai rau la la bariera contesti. e mai ok sa o luati inainte de la targoviste ruta voinesti- gemenea spre rucar... se poate opri la pestera ialomicioara. e cam acelasi drum dar mai sigur. daca continuati spre rucar drumul devine greu dar e foarte frumos mama e din dambovita si de aceea stiu Hai cu noi si vedem la fata locului ce si cum !!!! Cu tiganii, da stiu dar nu ai treaba cu ei nu pui cort nu stai prin zona....iar de curbe da la masina ai alta senzatie stii bine asta. Editat Iulie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 drumul e ok si nu e atat de hard precum spuneti voi.Il fac in mod frecvent cu masina dar si cu motocicleta.Ultima data am fost uichendul trecut.Se poate merge fara probleme, este putin mai alunecat asfaltul pe serpentine dar nu e de speriat.In rest este mai mult decat ok pana in targoviste.Tigani sunt peste tot asa ca satul ala nu o sa va omoare.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cine doreste poate inopta eu unul seara am o petrecere acasa la care trebuie sa ajung. Poate acolo punem una mai lunga la cale de vineri pana duminica. Asha ar fi ideal...sa stam shi noi, nu numai pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Daca e ok drumul,ma bag si eu fara probleme ...oricum pana atunci mai e ceva,deci, am putea sa ne mai gandim la traseu. Editat Iulie 22, 2008 de Nadia_YC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Daca e ok drumul,ma bag si eu fara probleme ...oricum pana atunci mai e ceva,deci, am putea sa ne mai gandim la traseu. da voi nu mergeti la intrunire la brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 da voi nu mergeti la intrunire la brasov ? Eu unul, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da voi nu mergeti la intrunire la brasov ? Eu nu sunt sigura daca o sa vin ,avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni acolo ...inca nu stiu,oricum,mai am timp de gandire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 S-ar putea sa vin shi eu, o sa vad cum stau cu liberele, ar fi prima mea intalnire...shi deplasare in grup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 merg si eu cam incepator cu un suzuki vx800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 merg si eucam incepator cu un suzuki vx800 Nu conteaza ca esti incepator, oricum mergem incet. Nu vad rostul pentru a ne grabi, sunt doar 120km si dupa cum spuneam este o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu conteaza ca esti incepator, oricum mergem incet. Nu vad rostul pentru a ne grabi, sunt doar 120km si dupa cum spuneam este o plimbare. DA,... e clar iese treaba si eu vin doar pentru plimbare cu inoptatu e mai greu (efing job ). Si am si pasager acum, vom fi 4 pe 2 motoare, sorry bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kull Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 daca ma ajutati cu carburatia si 2 genti pt chopper vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) era varza drumul, aproape ca nici nu mai e asfalt... Sunt din Craiova si m-ar tenta si pe mine daca ati vrea sa ma luati ca pasagwer, sa vin pe 2 august la Paduchiosul PLSSSSSSSSSSSS am casca ,manusi, geaca, si ceva experienta ca pasager Editat Iulie 24, 2008 de Mader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 daca ma ajutati cu carburatia si 2 genti pt chopper vin si eu Cu mare placere. De unde le cumparam si cati bani esti dispus sa dai??? Sunt din Craiova si m-ar tenta si pe mine daca ati vrea sa ma luati ca pasagwer, sa vin pe 2 august la PaduchiosulPLSSSSSSSSSSSS am casca ,manusi, geaca, si ceva experienta ca pasager Nimeni nu se baga sa i-a o fata ?????? Eu unul sunt insurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Ca pasager, daca se ofera cineva sa ma ia si pe mine din Bucuresti, pentru plimbarea de pe 2 august am casca, geaca,manusi, si ceva experienta ca si pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Editat Iulie 24, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate