Sari la conținut

Traducere


Postări Recomandate

[ontopic]

Nu e corect ce scrie acolo, e cam engRish. Nu cred ca exista vre-un levier de ulei (oil lever), mai repede oil leveL si nici exprimarea nu-mi pare a fi cea mai buna. Neimportant, pe noi ne intereseaza doar continutul.

 

So, o traducere libera, tot intr-un limbaj de lemn ar suna cam asha:

"Nivelul uleiului este corect, daca dupa desurubarea bushonului de verificare al nivelului uleiului nu se observa scurgeri de ulei prin orificiul ramas liber, nivelul uleiului fiind aliniat cu limita inferioara a acestui orificiu."

[/ontopic]

 

[offtopic]

Ar mai fi ceva de adaugat:

 

Pentru verificarea nivelului uleiului, se desface surubul respectiv (check bolt) - (teoretic e pe partea dreapta a motocicletei, pe langa pedala de frana)

si observi daca curge ulei sau nu pe acolo.

Daca curge, era prea mult. Daca nu, probabil ca nu era destul.

In mod normal ar trebui sa se prelinga o picatura-doua pe acolo.

 

Sfat(uri):

Daca nu se prelinge nimic dupa ce scoti surubul, il pui la loc si completezi cu bun simtz, sa nu plezneasca semeringul/semerigurile - mai lasi motorul sa mearga putin, mai astepti putin, scoti iarasi surubul si lasi sa curge/picure pana se opreste.

 

Nivelul uleiului se verifica la cald, adica dupa ce motorul a functionat o vreme, si dupa ce-l lasi sa stea putin, ca sa se scurga/adune tot uleiul.

Nivelul uleiului se verifica pe suprafata dreapta, nici in panta, nici in rampa, tinand motocicleta dreapta, nu pe cricul central si nici pe cricul lateral.

 

Acelasi procedeu e si la Jawa (si la alte batrane), doar ca aia au avut atata bun simtz sa scrie langa surubul ala "OLEJ" si sa traga si o linie, unde ar trebui sa fie nivelul.

 

Succes :unsure:

[/offtopic]

Editat de SRY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci frumos.Fraza este extrasa din manualul de reparatii al unei Honde Xl600R.Ideea e ca nu intelegeam:trebuie sau nu sa curga ulei pe acolo.....acum am inteles ca ar trebui sa curga dar nu mult........imi bag picioarele in el de manual.... :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci frumos.Fraza este extrasa din manualul de reparatii al unei Honde Xl600R.Ideea e ca nu intelegeam:trebuie sau nu sa curga ulei pe acolo.....acum am inteles ca ar trebui sa curga dar nu mult........imi bag picioarele in el de manual.... :blbl:

decat sa-ti bagi picioarele in el de manual, mai bine ai incerca sa rumegi lucrurile pe care le citesti si sa nu mai vii cu astfel de topicuri aiurea pe forum :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

decat sa-ti bagi picioarele in el de manual, mai bine ai incerca sa rumegi lucrurile pe care le citesti si sa nu mai vii cu astfel de topicuri aiurea pe forum ;)

Bai nene dar e topic in care sa nu postezi tu aiurea? :D Parerea mea este ca posturile tale sunt AIUREA ca si tine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asteptam un raspuns de la cineva care stie exact despre ce evorba.Dupa cum ai vazut raspunsul nu a intarziat sa apara si a fost EXACT ceea ce asteptam.NU cred ca era nevoie de postul tau AIUREA in tramvai dupa ce topicul putea fi chiar inchis.O consider o RAUTATE gratuita! Am postat pt ca mai sus(in manual) scria ca pe acolo verifici daca sitemul de ungere functioneaza la parametrii normali.NU am vazut legatura surubului cu functionarea sistemului de ungere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...