maru Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pe bune am fost aseara si deja se simtea aerul de intrunire. incepusera sa se adune flacaii!!! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ... parada la ce ora ? .... probabil plecam maine dim din Orsova .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_220 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 HAIDETI FRATILOR CA E SUPER LUMEA SE AUDE SI DIN CATE AM INTELES MAINE DIMINEATZA LA 11 E PARADA HAIDETI IN NR CAT MAI MARE CA E INTRUNIRE SA SE AUDA CA NE-AM ADUNAT .............ASFALT USCAT SI DRUM LIBER ............ MARULE LA CAT PLECI DIN ORAS / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ... parada la ce ora ? .... probabil plecam maine dim din Orsova .... daca veniti prin Caransebes si vreti sa si prindeti parada, care e la ora 11:00, eu v-as sfatui sa plecati dimineatza rau de tot. Nu de alta, dar de la Orsova la caransebes e groaznic drumul...se lucreaza, e tot distrus si e plin de semafoare. Sunt vreo 70-80 km, si i-am facut in 2.5 ore, fara opriri de relaxare asta cand am fost in concediu la Dubova, acum 1 luna) de la Caransebes pana la Hateg, e OK drumul ca-n palma, se poate veni cu cat va tin motoarele. De la Hateg la HD, e putin aiurea, dar nu chiar asa de groaznic ca cel de la Orsova la Caransebes. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 daca veniti prin Caransebes si vreti sa si prindeti parada, care e la ora 11:00, eu v-as sfatui sa plecati dimineatza rau de tot. Nu de alta, dar de la Orsova la caransebes e groaznic drumul...se lucreaza, e tot distrus si e plin de semafoare. Sunt vreo 70-80 km, si i-am facut in 2.5 ore, fara opriri de relaxare asta cand am fost in concediu la Dubova, acum 1 luna) de la Caransebes pana la Hateg, e OK drumul ca-n palma, se poate veni cu cat va tin motoarele. De la Hateg la HD, e putin aiurea, dar nu chiar asa de groaznic ca cel de la Orsova la Caransebes. Va asteptam Multumesc pentru informatii . Sper sa ajungem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_220 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ... parada la ce ora ? .... probabil plecam maine dim din Orsova .... incercati sa veniti pe tg jiu ca e mai bun drumul din cate am auzit si shtiu ca si in severin sunt o gramada de motociclisti dati un semn si invitatii si pe ei asfalt uscat si drum liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 In spiritul replicilor : ,, Daniel .... nu fi irascibil .....Daniel !!! DANIELLLL !!! '' ,, Sunt singurel , ding dang , printre copaci , ding dang ..............'' CINE a fost la ,, BIKES ON ICES '' - Hunedoara , STIE !! Ai zis DANIEL????????? Nu uita ca DANIEL exista, se afla printre noi! Din motive de alte placeri haiducesti nu am cum sa ajung, si da, imi pare foarte rau!!! Betivaneala si distractie placuta va doresc!!!!!!!Astept pozele sa-mi fac sange rau... Transmite-i salutari tatalui tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 si da,tocmai ce m'am intors de la intrunire. Parada a fost super [parerea mea], iar ziua/seara de sambata la fel. Organizarea super,oamenii la fel. Sa tot fie tuica de a noastra si oameni cu voie buna. Am sa revin mai tarziu cu ceva poze,cand o sa gasesc aparatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) ce ma oftica astia ( nu mi-a mai venit pneul spate sa ajung si eu acolo, ca cu asta de-l am acum nu am curaj la drum lung. am vazut si la tivi un reportaj despre motoare/muzica si zgomot la nandru cre`ca achimoto era cel caruia i s-a luat interviul, asa e ? Editat August 23, 2008 de Fulguletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Buey...deci a fost super tare, distraxie la maxim!!! :lol: Incurand si poze. FOARTE REUSITA TREABA!!!! BRAVO ACHIM & COMPANY!!!! FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) shakalule. pozele la topic-ul deschis aici: /index.php?showtopic=258021 Editat August 24, 2008 de maru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 foarte tare frate.. .de fapt a si fost prima mea participare la o intrunire,am renuntat la ultima zi de litoral insa a meritat din plin, si spre surprinderea mea, chiar v-ati tinut de promisiunea cu intrarea libera ptr cei veniti de la distanta ura si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 super tare intalnirea!!! este prima mea intalnire...asa ceva nu se uita mai ales ca am venit din Satu Mare. oameni super, locul si atmosfera la fel. noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 UN MEGA FESTIVAL : /index.php?...70&start=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate