marinesku73 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ia zi mah, cam cat ti-a iesit la accidentul asta? plm, daca tavalesti mobra de 2-3 ori pe saptamina, te doare la basca, nu mai trebe sa muncesti ever....tavaleala si atat....a! si ceva kanji-uri, dragoni, cultura japoneza, de-astea....hara-kiri ai incercat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ba dar n-am vazut de cand mama m-a facut oameni mai invidiosi ca voi ba frate... NU SE POATE sa mai deschizi un topic pe forum,ca sar toti fraieri pe tine si incep sa gaseasca ei nod in papura..... sunteti praf....cumparati-va si voi o motocicleta,sa incercati senzatia.... omu a laudat un service,ce mama naibi e asa aiurea? saracia din voi nu va permite sa va cumparati o pereche de angel-eyes,si incepeti sa va luati de altii? postul e pentru cine se simte.....si daca vreti sa continuam,astept PM..... si-asa s-a stricat suficient topicul....... P.S. pentru doctorul in literatura de mai sus,nu esti pe forum de literatura maestre....aici e vorba de motociclism.....gramatica n-are legatura cu motociclismul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) ba dar n-am vazut de cand mama m-a facut oameni mai invidiosi ca voi ba frate... NU SE POATE sa mai deschizi un topic pe forum,ca sar toti fraieri pe tine si incep sa gaseasca ei nod in papura..... sunteti praf....cumparati-va si voi o motocicleta,sa incercati senzatia.... omu a laudat un service,ce mama naibi e asa aiurea? saracia din voi nu va permite sa va cumparati o pereche de angel-eyes,si incepeti sa va luati de altii? postul e pentru cine se simte.....si daca vreti sa continuam,astept PM..... si-asa s-a stricat suficient topicul....... P.S. pentru doctorul in literatura de mai sus,nu esti pe forum de literatura maestre....aici e vorba de motociclism.....gramatica n-are legatura cu motociclismul.... iti recomand aceeasi punga de copane "coco-rico" nu pe pm ci aici, public Editat Iulie 31, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allronin Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Bine doamna profesoara de romana ,Kumuya , ai dreptate si im cer scuze pentru eventualel greseli de ortografie , ps. ai uitat sa spui de diacritice . Pt restu care ia deranjat postul meu e treaba lor, au si ei dreptul la o parere cum am avut si eu si fiind vorba de un service am postat la categoria service.Ar trebui sa se mai faca o categorie pt cei fustrati rau sa se descarce si ei acolo ca din lipsa de ocupatie ce sa faca si ei . O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 P.S. pentru doctorul in literatura de mai sus,nu esti pe forum de literatura maestre....aici e vorba de motociclism.....gramatica n-are legatura cu motociclismul.... da ... cu motociclismu' nu ..... dar cu altceva da tu de ce ai scris corect? si nu e literatura, e gramatica si n-am mai facut materia asta de prin clasa a 8-a si daca motociclismul nu e gramatica inseamna ca trebuie sa fim agramati? daca era forum de caini trebuia sa latram? daca nu ar exista oameni care sa ia apararea unora care gresesc, care sunt nesimtiti, care incalca legi, care fac manevre.... poate am fi si noi putin mai departe ....ca sa fiu total pe langa topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 tu nu auzi ca gramatica nu are legatura cu motociclismul? cu atat mai putin cu cel reising (ala dobandit in 6 luni - 1 an de "talent" ) ? de ce insisti atata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) 4 pagini pline de nimic ... unii chiar vorbesc doar pentru a le creste numarul de posturi facute pe forum ... se da vre-un premiu pentru asta Editat August 1, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) 4 pagini pline de nimic ... unii chiar vorbesc doar pentru a le creste numarul de posturi facute pe forum ... se da vre-un premiu pentru asta Editat August 1, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 se pare ca ne intreci pe toti curand in ritmul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Bine doamna profesoara de romana ,Kumuya , ai dreptate si im cer scuze pentru eventualel greseli de ortografie , ps. ai uitat sa spui de diacritice .Pt restu care ia deranjat postul meu e treaba lor, au si ei dreptul la o parere cum am avut si eu si fiind vorba de un service am postat la categoria service.Ar trebui sa se mai faca o categorie pt cei fustrati rau sa se descarce si ei acolo ca din lipsa de ocupatie ce sa faca si ei . O zi buna ...da ce dracu' sunt fustratii astia? sau e ceva in engleza?...ma rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 bai terminati ca il pun pe NERO pe voi=)))e sef la Bardak=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Bine doamna profesoara de romana ,Kumuya , ai dreptate si im cer scuze pentru eventualel greseli de ortografie , ps. ai uitat sa spui de diacritice .Pt restu care ia deranjat postul meu e treaba lor, au si ei dreptul la o parere cum am avut si eu si fiind vorba de un service am postat la categoria service.Ar trebui sa se mai faca o categorie pt cei fustrati rau sa se descarce si ei acolo ca din lipsa de ocupatie ce sa faca si ei . O zi buna mamaia ta e țigană ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 bai terminati ca il pun pe NERO pe voi=)))e sef la Bardak=))) bai lasa-ma cu nero ca a sarit o data pe mine...bine ca aveam geaca cu mine cu protectii hard ca altfel o mierleam la maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 bai lasa-ma cu nero ca a sarit o data pe mine...bine ca aveam geaca cu mine cu protectii hard ca altfel o mierleam la maini. ha ha ha sa-l vezi pe Ducati ce rau se face=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate