paul_ktm Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 In Cluj nici o miscare?nimic?Chiar doar capitala are 125-uri.Pfoa' ca io innebunesc sa tot stau dupa fratemeo cu speedfight 2- ul lui.Numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Maine seara ne vedem la arc da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) . Editat Aprilie 30, 2009 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 S-au cam schimbat planurile. Am hotarat impreuna cu Luci sa plecam maine la 5(stiu ca e din noapte, a fost ideea lui ) ca sa nu prindem aglomerat pe A2.Ne vom intoarce seara in Bucuresti... Asadar cine e de acord sa scrie aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 S-au cam schimbat planurile.Am hotarat impreuna cu Luci sa plecam maine la 5(stiu ca e din noapte, a fost ideea lui ) ca sa nu prindem aglomerat pe A2.Ne vom intoarce seara in Bucuresti... Asadar cine e de acord sa scrie aici Eu sunt de acord , deci vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 S-a hotarat sa facem o cheia , dar sunt cativa care au bacul , asteptam sa il termine si ei , sa plecam toti , asteptam o data si cine vrea' sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 buan treaba, da cand facem si o bauta la cort?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Din partea mea ...cand vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 postati si voi ruta, poate venim si noi astia de prin braila/galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) O sa vorbim diseara la arc..sper Editat Iunie 24, 2009 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) nu e bine co1tz, pana facem cheia eu imi iau alta mobra si n-o sa fiu obisnuit ft bine cu ea asa ca s-ar putea sa nu te las prea mult in spate zvastic :<<<<< DISEARA LA 6 LA ARC ! TOTI CU 125-URI !!!! MADAFACAZ l.e. am postat de pe contu lu sormea, sunt fRaneL. 'gea Editat Iunie 24, 2009 de ubitzik89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Hai saptamana viitoare pe cheia care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 deci..sambata..dimineata..pe la 10-11, daca nu ploua, ne intalnim si stabilim un traseu pt o plimbarica. bucuresti+imprejurimi. am eu cateva idei, poate mai rasare cineva. doar spuneti un loc de intalnire ...aproape de toti. pe undeva prin centru. romana ar fi indicat. mc`, everest- nu va amestecati cu manelomotociclistii de pe acolo. mana sus cine`i de acord. preventiv..daca are cineva chef de dat in spectacol, sa stea acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Miercuri la ora 7.15 la ARC plecarea spre bucuresti-ploiesti-cheia-brasov-siriu-buzau-urziceni-bucuresti. Editat Iulie 12, 2009 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Miercuri la ora 7.15 la ARC plecarea spre bucuresti-ploiesti-cheia-brasov-siriu-buzau-urziceni-bucuresti. bai noi miercuri vroiam sa ne ducem la tulcea sa ne dam pe curbe. dar cu banii pe care ii dam sa trecem cu bacul pe partea cealalta a Dunarii ajungem pana la Buzau. ne gandeam sa ne dam pana la siriu. ce ziceti punem de o intalnire acolo? asta daca ii conving si pe restul fatalailor sa mearga. noi o sa fim cel putin 3: eu, marius vararu de pe forum si inca un tip cu un xt125r. daca sunteti de acord postati aici si gasim o ora, locatie... etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Cred ca suntem de acord probabil , nustiu ora .. mai vorbim pana miercuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Cred ca suntem de acord probabil , nustiu ora .. mai vorbim pana miercuri . da' un PM cu ID-u' tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Hai baieti, nu mai facem nici o intrunire cu micutele noastre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Hai baieti, nu mai facem nici o intrunire cu micutele noastre ? noi plecam undeva pe 11-12august pe transfagarasan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poti sami dai cateva detalii? k poate ma bag si io cati s-au strans? stam vreo noapte undeva.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poti sami dai cateva detalii? k poate ma bag si iocati s-au strans? stam vreo noapte undeva.....? ai pM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ai pM. eu de ce nu am pM ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu de ce nu am pM ?! m-am dat cu cracii in sus de ras ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Noi pe 15 august cred ca plecam la mare (sunwaves) ;x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Cam lung drumu din Buc pan' la mare, si aprilia nu sunt recunoscute k sunt fiabile, va riscati? Cati sunteti in gasca pt mare? Editat Iulie 30, 2009 de gabi_papi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate