Zvastic Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Cam lung drumu din Buc pan' la mare, si aprilia nu sunt recunoscute k sunt fiabile, va riscati?Cati sunteti in gasca pt mare? Deocamdata nu stiu .. dar cred ca o sa fim cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Deocamdata nu stiu .. dar cred ca o sa fim cativa. cat stati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 cat stati ? Nu stiu , cateva zile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cam lung drumu din Buc pan' la mare, si aprilia nu sunt recunoscute k sunt fiabile, va riscati?Cati sunteti in gasca pt mare? Pt. 4 timpi nu-i niciun risc...iar aprilia daca e bine intretinuta...merge si pan' la mare Deocamdata suntem cativa...gen 4-5,eu unu' merg sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Chestia e sa mergem mai multi k poate se nimeresc cativa sa aiba niste chei ceva, in caz de vreo "turbulenta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Chestia e sa mergem mai multi k poate se nimeresc cativa sa aiba niste chei ceva, in caz de vreo "turbulenta" cum sa nu tina ma la drum lung. eu am facut la drumuri lungi cu a mea la greu si n-a avut nici o problema. cu aprilia am mai avut ceva probleme, dar nu grave gen s-a rupt cablul de ambreaj, a zburat power valva, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Chestia e sa mergem mai multi k poate se nimeresc cativa sa aiba niste chei ceva, in caz de vreo "turbulenta" Pai tu nu ai set de chei pentru motocicleta ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 salutare. si daca vrea omul sa bea o cafea si sa schimbe o vorba cu cei de 125, unde va gaseste? (in cursul saptamanii viitoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 io nu am k la mn nu are ce sa strice Mesaj completat salutare. si daca vrea omul sa bea o cafea si sa schimbe o vorba cu cei de 125, unde va gaseste? (in cursul saptamanii viitoare) Aceeasi intrebare o am si io, dar in Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Da nu s stie niciodata..eu am o trusa..cateva chei esentiale,pot si rotile sa le dau jos:))...si sta in "portbagaj" sub saua d pasager.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 cu trusa ta universala cred k o faci bucati si o aduci pe rand acasa in caz de vreo pana Acu, serios: tre sami fac si io trusa dasta.... Mesaj completat nosaint, ce motor ai si pe unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Ma e trusa ei,cu care e venita din fabrica.Dar eu stiu doar sa schimb bujia,sa desfac sa am uit acolo la motor si sa intind lantu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 io nu am k la mn nu are ce sa strice Mesaj completat Aceeasi intrebare o am si io, dar in Bucuresti... In Bucuresti si eu Oricum, daca se merge in Vama, trusele le pot cara eu cu masina Momentan nu ma aventurez in afara orasului (1 saptamana de stat in sa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 In Bucuresti si eu Oricum, daca se merge in Vama, trusele le pot cara eu cu masina Momentan nu ma aventurez in afara orasului (1 saptamana de stat in sa). cu xt-ul nici nu iti recomand, ai sa tot ramai in urma la ce performate iti ofera el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) nosaint, ce motor ai si pe unde stai? xt 125x, Bucuresti, pe la Muncii. revenind, o tona de chei tubulare, imbusuri and stuff gasesc prin casa, de luat la drum, in cazul in care mergem impreuna la mare. Mesaj completat cu xt-ul nici nu iti recomand, ai sa tot ramai in urma la ce performate iti ofera el. nici nu am de gand sa plec cu el undeva este prima trotineta, pentru a-mi face mana pe ea, daca pot spune asa. chiar daca ar fi fericita cu unul mai slab in sa, pentru anul asta o consider exact ce-mi trebuie pana la un loc de intalnire in Bucuresti ma duce, so its ok ) Editat Iulie 31, 2009 de nosaint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 salutare. si daca vrea omul sa bea o cafea si sa schimbe o vorba cu cei de 125, unde va gaseste? (in cursul saptamanii viitoare) Cred ca cel mai bine ne gasesti miercurea la arc sau prin PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 xt 125x, Bucuresti, pe la Muncii. Opa...lume noua care sta chiar in zona cu mine lasa-mi daca vrei pm cu id-ul tau si te tin la curent valabil si pt. gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Caut pe un motorist cu un cbr 125 care a avut ditamai bulanu. Mergea pe dn1 spre casa presei, la o trecere de pietoni toate masinile opresc, numai el schiteaza o franare usoara(era pe banda 1) si cand deodata apare pietonu in fata lui. la evitat la mustata, max 30cm Mentionez k avea si pasager. Cred k avea morcovu infipt cu tot cu frunze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate