Sari la conținut

Moto Avariata


Postări Recomandate

Salut tuturor, in urma cu o luna si ceva am avut un accident (nu am patit mare lucru, m-am julit) si motocicleta s-a avariat destul de serios. Avarii: ghidon indoit, rezervor spart, sezut rupt, carburatoare bulite, bord distrus, scarita dreapta rupta, pedala frana indoita si alte avarii de care nu mai imi aduc aminte acuma. Ca sa imi comand piesele necesare ma costa prea mult, dar am gasit o motocicleta identica (honda cb600f) la 1200 de iepuroi dar nu are acte, este radiata dar faza e ca nu stiu daca e furata. Daca e furata si eu o cumpar pentru piese nu prea as vrea sa ma prinda politia si sa am treaba cu ei. Nu stiu ce sa fac, poate ma lumina-ti voi cu niste sfaturi. :ok:

Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine. :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor, in urma cu o luna si ceva am avut un accident (nu am patit mare lucru, m-am julit) si motocicleta s-a avariat destul de serios. Avarii: ghidon indoit, rezervor spart, sezut rupt, carburatoare bulite, bord distrus, scarita dreapta rupta, pedala frana indoita si alte avarii de care nu mai imi aduc aminte acuma. Ca sa imi comand piesele necesare ma costa prea mult, dar am gasit o motocicleta identica (honda cb600f) la 1200 de iepuroi dar nu are acte, este radiata dar faza e ca nu stiu daca e furata. Daca e furata si eu o cumpar pentru piese nu prea as vrea sa ma prinda politia si sa am treaba cu ei. Nu stiu ce sa fac, poate ma lumina-ti voi cu niste sfaturi. :D

Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine. :ok:

ok, un sfat gramatical: e corect luminati :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca mai are seriile pe ea poti sa te duci la politie si sa intrebi, ei au o baza de date cu motoarele declarate furate.

Sunt si niste siteuri pe net in care poti sa verifici chestia asta dar nu stiu cat de sigur e asa.

Ar mai fi si varianta in care vanzatorul sa dea o declaratie pe proprie raspundere la notar ca motocicleta cu seriile respective nu-i furata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...