Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ba, nu fiti offtopici.deci eu oricum nu stiu ce-s alea platini si o sa zic: bine, daca ziceti voi... si cat costa acest gotronic? eu am auzit numai de motronic. nu c-as sti ce inseamna a, si de jetronic (am gugalat motronic si pe wiki zice si de jetronic. ma informez acum) nu te obosi sa cauti pe wiki... platinile sunt niste contacte care se inchid si deschid, si cand lucreaza, dau momentul scanteii(pe scurt) platinile se impusca, se duc, se deregleaza, limiteaza turatia detaliile despre o aprindere electronica gasesti aici: /index.php?showtopic=196438 si mai era un topic, mai vechi...citeste-le, merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 MR.ORL ... Cel mai amabil forumist ... ce dreaqu vb asa frumos?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 je n-a vazut nicaieri cat costa nenorocirea si l-am vazut pe rocknroll intreband de vreo doua ori. ce e asa mare secret??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 je n-a vazut nicaieri cat costa nenorocirea si l-am vazut pe rocknroll intreband de vreo doua ori. ce e asa mare secret??? Felicitari Fannyflint ma bucur ca ai reusit o doreai mult. Nu stiu daca vorbim de acelasi lucru dar Gotronic am cumparat din pravalie de vreo 3 ani la 350000 Lei vechi.Si merge grozav. In alta ordine de idei clasica platina este mult bestelita dar isi face treaba am folosit vreo 20 de ani fara probleme. Multe bucurii cu noua jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 saru'mana mircea, sa ma feliciti daca o s-o vezi pe picioare (si daca o sa fie o sa aiba si topic). eu pana atunci nu ma pot bucura, depind de oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 saru'mana mircea, sa ma feliciti daca o s-o vezi pe picioare (si daca o sa fie o sa aiba si topic). eu pana atunci nu ma pot bucura, depind de oameni. Care oameni? Baiatul ti-a zis sa te duci sa o iei, Oreleul a zis ca te ajuta sa o faci?Ce vrei mai mult de atat?Sa ti-o aduca omul acasa?Fugi si ia-o cat mai repede!Ocupa-te de ea si da-i bice, nu mai sta si pune atatea intrebari, ca oricum te ajutam, stai linistita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) saru'mana mircea, sa ma feliciti daca o s-o vezi pe picioare (si daca o sa fie o sa aiba si topic). eu pana atunci nu ma pot bucura, depind de oameni. Imi place de tine ca esti foarte determinata... Te-ai chinuit mult pana ai facut rost de una, si multumita lui Categoria A, ai reusit.Cu siguranta te foi ajuta in limita cunostintelor si a timpului meu Let's make that Jawa to fly Hai, care o ajutam pe fanny sa faca mobra?Daca e dezmembrata complet, cateva maini fie ele de expert, fie de necunoscator, or sa o puna pe picioare destul de repede Deci, care se baga?I'm IN, baby Iti fac eu cadou regulator de tensiune, NOU, ca l-am luat degeaba, si vom vedea ce mai lipseste, mai ales la instalatia electrica. Editat August 3, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Ceva se infiripa. Oreleule, vreau si eu poza aia cu felinarul, scuze de off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Ceva se infiripa. Oreleule, vreau si eu poza aia cu felinarul, scuze de off-topic. nu se infiripa nimic....vreau doar sa o ajut, pt ca imi place sa o vad asa hotarata...parca as fi eu cand am achizitionat prima motoreta poza sigur ca o poti avea: http://www.mr-orl.go.ro/44.jpg chiar m-a intrebat multa lume daca e de pe net, si nu este luata de pe net, ci am facut-o eu...felinaru puteti sa-l admirati in biker's otopeni, parca puteti sa o downloadati linistiti, atata timp cat nu va fi folosita in scop comercial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Mai Oreleule... You are not authorized to view this page Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Mai Oreleule... You are not authorized to view this page na ca am facut asta special pt tine http://www.mr-orl.go.ro/ vezi acu... suntem deja offtopic Editat August 3, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Imi place de tine ca esti foarte determinata...Te-ai chinuit mult pana ai facut rost de una, si multumita lui Categoria A, ai reusit. nu se infiripa nimic....vreau doar sa o ajut, pt ca imi place sa o vad asa hotarata...parca as fi eu cand am achizitionat prima motoreta oreleul dragut ca intotdeuna. dar unde m-ai vazut pe mine hotarata? daca eram asa determinata cred ca aveam moto pana acum, nu? well, asta e si iti multumesc ca vrei sa ma ajuti. cand o fi o sa te anunt. pana una alta am aflat cat costa aprinderea aia. dar mai intai astept sa vad cum merge fara asa ceva. si jawa e al doilea motor dupa uralul lui unchi-miu pe care l-am vrut. asadar... happy happy joy joy (bine, nu punem la socoteala ktm-urile si restu' motoarelor care mi-au placut dupa intrarea mea pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) oreleul dragut ca intotdeuna. dar unde m-ai vazut pe mine hotarata? daca eram asa determinata cred ca aveam moto pana acum, nu? well, asta e si iti multumesc ca vrei sa ma ajuti. cand o fi o sa te anunt.pana una alta am aflat cat costa aprinderea aia. dar mai intai astept sa vad cum merge fara asa ceva. si jawa e al doilea motor dupa uralul lui unchi-miu pe care l-am vrut. asadar... happy happy joy joy (bine, nu punem la socoteala ktm-urile si restu' motoarelor care mi-au placut dupa intrarea mea pe forum ) intai vezi cum il aduci acasa, sau la cineva la curte, sa poti sa il tii dezmembrat pana se face. asta daca nu vrei sa il tii in casa, ca mine dupa ce il faci, ancorat bine cu lant si toate cele de un copac... fi fara grija, nu se fura o Jawa e grea, si nu merita daraua, iar hotii stiu asta.... mai tz poti sa pui si o alarma de 1 mil pe ea, ca e utila... dar, intai sa o facem sa mearga Editat August 5, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 Fanny Flint! Am revenit in Bucuresti... Asa cum am stabilit deja, ne vom intalni sa-ti dau Jawa... Eu am ceva probleme cu mess-ul asa ca... gasim noi o cale de a comunica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 deci: ma vad nevoita sa renunt la jawa ( /index.php?showtopic=244357 ) pentru ca, asa cum am zis la un moment dat: pot si eu sa zic c-o vreau la 100 e, nu? da' cu ce o pun pe "roate"? cu ce o inmatriculez si restu'? n-ar fi problema daca as avea curte/garaj si as putea s-o tin acolo imprastiata pana-mi permit dar asa? end of story. nu-mi place sa dezamagesc dar numai la moto m-am gandit de atunci si asta m-a tinut pe loc. cand mi-oi permite o motocicleta functionala, nu dezmembrata, atunci o sa-mi cumpar. cat. a, multumesc pentru gestul frumos, dau o bere oricand. si imi pare rau ca n-a fost sa fie. (oreleu', intre timp am bagat ochiu' pe threadu' asta al tau: /index.php?showtopic=70597 si mi-a placut ce-am vazut: /index.php?...t&id=185713 - chiar ca bibelou) banuiesc ca asta e un up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 deci: ma vad nevoita sa renunt la jawa ( /index.php?showtopic=244357 ) pentru ca, asa cum am zis la un moment dat: end of story. nu-mi place sa dezamagesc dar numai la moto m-am gandit de atunci si asta m-a tinut pe loc. cand mi-oi permite o motocicleta functionala, nu dezmembrata, atunci o sa-mi cumpar. cat. a, multumesc pentru gestul frumos, dau o bere oricand. si imi pare rau ca n-a fost sa fie. (oreleu', intre timp am bagat ochiu' pe threadu' asta al tau: /index.php?showtopic=70597 si mi-a placut ce-am vazut: /index.php?...t&id=185713 - chiar ca bibelou) banuiesc ca asta e un up. Imi pare rau ca nu mai vrei Jawa, fannyflint. ...Asta e! Se pare ca inca mai am o Jawa de dat. Cine mai doreste, cine mai pofteste?! Deci nu vrea nimeni o Jawa! Dar piese vreti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 salt....vin eu sa iau motocicleta...din cate am inteles se afla in bucuresti...mai am un mz de facut(doar asamblat ca restul este vopsit si pregatit...greu este cu actele ce am eu nu prea merge sa o inmatriculez...ma descurc)te rog frumos sa imi dai niste detalii gen numar de telefon....si daca mai este de dat si daca se afla in bucuresti sau botosani...ca am cam ametit pe 2 topic-uri...multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Deci nu vrea nimeni o Jawa! Dar piese vreti? Ce faci ma, o dezmembrezi?Daca tie nu iti e mila de ea, sa stii ca mi se face mie, te scap eu de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) stai la rand... ...am raspuns inaintea ta.... Editat August 22, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 100E. Care vine primul cu banii o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 atunci vine la mine. am vorbit cu un nene din cartier care a zis c-as putea s-o tin la faur ( /index.php?...t&p=1414413 ) a ramas ca ma duc maine sa vad locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 atunci vine la mine. am vorbit cu un nene din cartier care a zis c-as putea s-o tin la faur ( /index.php?...t&p=1414413 ) a ramas ca ma duc maine sa vad locul. Sincer iti spun ca esti mult prea nehotarata si in plus nici nu prea se ofera nimeni sa te ajute. Nu stiu ce sa zic... Gandeste-te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ok...e bine daca vin si pe seara in bucuresti??...maine vorbesc de masina ca sa vin sa o iau ...si da-mi un pm cu numarul tau de telefon....prefer sa discut cu omul telefonic decat pe internet.... salut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) @fanny: bleaga mai esti mai fata @categoria A: eu ma oferisem sa o ajut in limita timpului meu liber toate cele bune Editat August 24, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 @fanny: bleaga mai esti mai fata oreleule, ce-ai fi vrut sa fac? sa o aduc in fata blocului si sa ma culc langa ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate