ITS Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 oreleule, ce-ai fi vrut sa fac? sa o aduc in fata blocului si sa ma culc langa ea? uf, poate o bicicleta noua ? si moto cand o sa ai bani de unul adevarat? (vorbesc ca fost poseor de jawa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 (editat) ok...e bine daca vin si pe seara in bucuresti??...maine vorbesc de masina ca sa vin sa o iau ...si da-mi un pm cu numarul tau de telefon....prefer sa discut cu omul telefonic decat pe internet.... salut... Kta a promis ca vine el dupa Jawa. Astept sa vad cat de hotarat este el. Editat August 24, 2008 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 oreleule, ce-ai fi vrut sa fac? sa o aduc in fata blocului si sa ma culc langa ea? nu vreau sa fiu rau , dar iti spun ca eu in fata blocului o sa o tin si piesele in casa ,findca in subsolul blocului nu mai am loc doarece acolo este in lucru mz-ul de 125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 Chiar in seara asta s-a dat Jawa... In sfarsit cineva hotarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Chiar in seara asta s-a dat Jawa... In sfarsit cineva hotarat... merci pentru jawa cat "A" ...am fost surprins cand am vazut starea in care se afla (ma refer la piese si toate cele ...nici un pic de rugina)...pana pe 15 septembrie o sa cam fie gata... ...abia astept...bafta asfalt uscat L.E: abia acum am ajuns acasa....cam periculos drumul la intoarcere...imi era cam frica sa nu adoarma domnul care a condus...am facut vreo 3-4 opriri cateva cola reci...totul e bine cand se termina cu bine Editat August 26, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) @fanny: ce face orice posesor de comunista...sa o ancorezi in fata blocului, sa iei piesele in casa, si pana ne apucam sa o asamblam, le tineai ascunse sub pat, sau in sifonier nu prea iti ia nimeni din fata bl o jawa nefunctionala @kta: bravo bre...sa o faci faina si sa o stapanesti sanatos Editat August 27, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 merci pentru jawa cat "A" ...am fost surprins cand am vazut starea in care se afla (ma refer la piese si toate cele ...nici un pic de rugina)...pana pe 15 septembrie o sa cam fie gata... ...abia astept...bafta asfalt uscat L.E: abia acum am ajuns acasa....cam periculos drumul la intoarcere...imi era cam frica sa nu adoarma domnul care a condus...am facut vreo 3-4 opriri cateva cola reci...totul e bine cand se termina cu bine Sa o stapanesti sanatos Kta! Ma bucur ca ti-a placut si sper sa o montezi in continuare fara prea multe batai de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate