Sari la conținut

Prima Mea Motocicleta


ovidiusecu
 Share

Postări Recomandate

Am primit-o cadou acum 3 saptamani si sunt foarte mandru (nu stiu cu ce sa ma mandresc mai mult cu femeia care mi-a luat-o sau cu motoreta)

Suzuki GS500F 2004, 11300Km intre timp am mai pus eu 1100, incet dar sigue.

Oricum imi place mult si nu mi-as mai dori decat un indicator de benzina(aici da cu virgula...) si numere... asta se rezolva luna asta cand o trec pe numele meu.

Avand in vedere ca pe acelasi model am facut scoala eram familiarizat cu ea.

Acum stiu pentru ce am de tras bani de benzina si drumetii, ah si ar fi frumos sa ii iau si mandrei echipament macar sa se bucure si ea cu mine daca tot a cumparat-o.

 

PS stie careva unde pot monta o priza pe motor. Un GPS, un detector de radar, un telefon... nu se stie niciodata la ce-ti trebuie.

Editat de ovidiusecu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Danke, danke

 

O sa pun si poze.

Azi primu incident bine ca nu accident. Eram pe A2 (Km47) cand am simtit ca nu mai trage, am zis ca am ramas fara benzina initial. Am trecut pe rezerva, pun contactul si error. Nu pornea... In prostia mea am crezut ca era ceva electric asa ca dupa vreo juma de ora de cautari cand tocmai ma pregateam sa renunt definitiv, duba fiind pe drum sa ma "ridice", a oprit un baiat, sa-i dea Alah sanatate. Care m-a ajutat sa gaesc siguranta care se arsese. Nu stiam nici ca am siguranta de rezerva nici ce sa fac cu ea. Intr-un final am ajuns cu bine.

 

Daca stie cineva un id, un nume ceva pls PM

Era o Yamaha R6 cred, eram prea aerian sa ma uit atent, numar PH-20-VOA - nici de asta nu sunt sigur cu PH sigur si cu ceva cu 2....

 

In rest numai de bine despre ea, ne imprietenim din ce in ce mai mult...

 

Drumuri intinse tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Motoreta mea parcă e într-o ureche...

Am "reușit", din nou, să-i rup oglinda dreapta. Cred că îmi trebuie una de cauciuc...

Acu am dat cu ea de un gard. Bou ce să mai. Era în viteză să nu o ia la vale și am uitat de asta. Când am împins-o de pe cricul mare, ușor din spate că nu încăpeam în stânga ei, am dat-o de gardul din dreapta. Bine că nu era o mașină ceva... că mai plăteam și alte oglinzi.

Acum sper doar să nu se supere pe mine și să dea și ea cu mine de pământ.

În rest, am început să conduc la extrem... condiții meteorologice extreme. Ploaie, vânt, frig, d-astea... adică ploile torențiale mă prind în trafic de parc-aș conduce-n piscină, vânturile reci și "ale dracului" pe A2, etc...

Ah și am început să exersez frânele mai violente. Încă nu a fost nevoie în trafic dar e mai bine să exersez pentru când va fi nevoie. Am avut câteva situații în care, poate dacă eram mai "rău", m-aș fi dat cu roatele-n sus. Pân-acu' am anticipat destul de bine manevrele greșite ale celorlanți participanți la trafic. Cel mai frică îmi este să nu fiu lovit stând pe loc.

Tot citeam "pă peste tot" de căști, că nu le poartă lumea, că sunt incomode, că e cald pe timp de vară... În cazul meu e de bine, cel puțin momentan: am un zămbet de mai bine îmi țin casca pe cap tot timpul. Și fiind și mai schilod, cu tot echipamentul pe mine arăt și mai "bine". Așa că cel puțin până mă duc la stomatolog să-mi rezolv problemele (o parte din ele) și mai pun cateva (10-15) Kg pe mine sunt "acoperit", după mă voi echipa corespunzător doar pentru că trebuie.

Am aberat destul, revin când mai apre ceva nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...