Soso Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 la enduroul pe care il faceti voi poate nu e bun, dar la ce fac eu e f bun.plus ca daca vrei sa te antrenezi pe bune, pauzele nu prea au ce cauta in program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 la enduroul pe care il faceti voi poate nu e bun, dar la ce fac eu e f bun.plus ca daca vrei sa te antrenezi pe bune, pauzele nu prea au ce cauta in program. 225639[/snapback] Daca se inventeaza ceva pentru fumat din mers, facut poze din mers si facut pipi din mers ... ne-am scos .... ne mai dam jos dupa motor cand se face noapte. Mai Soso, noi astia amatorii ne mai si oprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 la ce fac eu e f bun.plus ca daca vrei sa te antrenezi pe bune, pauzele nu prea au ce cauta in program. 225639[/snapback] Maine poimaine auzim de SOSO castigator la Dakar. Pentru ce te antrenezi mai nea Sorine?????? Eu credeam ca ne "dam" de placere nu de durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 no pain no gain. acum pe bune, mai aparuse acum ceva topicuri un nene care avea intre pauzele din tura si pauze de gratar.ducule, oamenii care merg sa se dea "de placere", adica mai gen plimbarica(cel putin asa inteleg eu), nu si pun niciodata problema unui camel bag, pt ca oricum la picnic te opresti cel mai bine langa un parau si stai comod pe paturica cu prietenii.poate o sa se inteleaga gresit, dar "enduro prin sate" nu exista , ala se cheama raid. @ ionut73...vrei sa mi spui ca tu te opresti sa faci pipi???pt poze incerc sa rezolv cu helmet camera, sa iasa direct film, iar cu tigara punem in furtun langa ala de camelbag si un ghistoc langa galerie, si gata treaba. @dcsan...la dakar sigur nu, poate doar la etapele de la noi la debutanti sa am si eu o sansa sa termin cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Tocmai am achizitionat si eu asa ceva si pot spune ca sunt multumit , sta bine pe mine si este de ajuns la cat am de carat intr`o "tura" ca doar nu merg cu cortul sau gratare , pt alea iau altul mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 @dcsan...la dakar sigur nu, poate doar la etapele de la noi la debutanti sa am si eu o sansa sa termin cursa. 226270[/snapback] Pai termin eu care-s hodorog si nu am cine stie ce moto dar tu care esti flacau si ai moto capabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 camel-bag-ul e super bun , testat si para testat zozo , hai ma la buzau la etapa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 camel-bag-ul e super bun , testat si para testat zozo , hai ma la buzau la etapa asta. 234209[/snapback] Hai mai ZOZO ca si eu sunt curios....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr SPEED Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 (editat) Suna ma daca vrei un rucsac 0745\857378 Editat Septembrie 6, 2005 de Mr SPEED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Eu l-am testat si sunt foarte multumit. Am o singura problema care poate fi acum doar la inceput.....miroase cam nasol punga de apa ( a plastic medicinal)...in rest e super ok ca si utilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 FAC EU LA COMANDA STICLA CU FURTUN CARE SE PRINDE IN AFARA RUCSACULUI . du-te ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 la enduroul pe care il faceti voi poate nu e bun, dar la ce fac eu e f bun.plus ca daca vrei sa te antrenezi pe bune, pauzele nu prea au ce cauta in program. atunci hai in primavara la un antrenament in zona bistritei... in primavara... sa vedem cum stam cu pauzele... luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate