jakk Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Femeia din jeep care a murit era mama mea Am vrut sa caut stirea si am dat peste acest forum..Cu toate ca au trecut 8 ani de la incident Stiti cumva unde as putea gasii stirea completa? o adevarata tragedie , D-zeu sa o ierte , na avut nici cea mai mica vina , a fost in momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Femeia din jeep care a murit era mama mea Am vrut sa caut stirea si am dat peste acest forum..Cu toate ca au trecut 8 ani de la incident Stiti cumva unde as putea gasii stirea completa? Dumnezeu sa o ierte pe mama ta . Am cautat si eu sa vad daca te pot ajuta insa din pacate multe din linkuri nu mai sunt valabile... poate daca e periat tot topicul se poate gasi ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate