fox Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 si-a bagat "motoru" in ea de masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 loool... uni se mai mandresc cu airbag lateral.... cred ca putea sa aiba si water bag lateral ... ca tot ii rupea tzeasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 i-a tras-o la coaste....la ficati mai exact...vedeti, soferi, luati aminte, si nu aratati un anumit deget la motociclisti, ca ne sare tandara si nu stim ce putem face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 sa intrii tu cu toti prietenii tai intr-o masina cand iti arata astia degetu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 "intratu" in masini e pentru voi astia incepatorii...la valoarea mea TREC prin masini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 si iese doar motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 evident, pentru ca eu sar peste, si aterizez direct pe sa, in aplauzele multimii... cu skadeboardu merge...nu vad de ce n-ar tine si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 tu ai vazut torque inaintea mea ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 loooooooooool vreau si io filmu asta mai, ca se tot vb despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 momentan n-a aparut pe dc++, e doar traileru. cum apare cum il salt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 data lansarii oficiale este ianuarie 2004. mai dureaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Ca sa discutam totusi si on topic, spuneti-mi si mie cum s-a putut intampla asa ceva ? Vad ca Peugeot-ul e indoit si in spate, si nu-mi explic de ce ? Plus ca l-a cam rupt in 2. La masa (mica) pe care o are, ar fi trebut sa aiba viteza foarte mare ca sa produca damage-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Sa rupa masina in doua nu mi se pare chiar o problema, intrebarea mea e de unde venea motorul pt ca in spatele masinii e un gard si mi-e greu sa cred ca ala cu motorul incerca sa treaca prin gard si a lovit peugeot-ul..(eventual sa se fi intimplat in vreo intersectie si sa fi mutat dupa aia "amestecul" , ca e destul de improbabil ca acolo sa fi fost o intersectie T, nu cred ca motoristu n-ar fi redus ca sa o ia spre stinga/dreapta ci s-ar fi dus drept in gard -viteza era buna dar directia gresita) ...parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 probabil dupa impact, ansamblul masina-motocicleta a mai patinat ceva pe sosea, eventual s-a invirtit, etc, pina a ajuns in pozitia in care poate fi admirat in poza... de ce e peugeot-ul indoit in spate ? o fi raschetat parapetul drumului dupa impact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 evident, pentru ca eu sar peste, si aterizez direct pe sa, in aplauzele multimii...cu skadeboardu merge...nu vad de ce n-ar tine si aici... DREAM ON... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate