duracell Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Plecarea Duminica. Chiar daca ploua putin, asta este. Opriri la Piatra Neamt, de unde se vor vizita cat mai multe puncte de atractie turistica din zona. Apoi se va merge pe la manastirile din Bucovina. Ne mai auzim. Sper ca vremea sa nu fie o piedica si sa ma intorc intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 been there , done that.... beeeeeaaauutiful ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Daaa, am fost si eu pe la manastiri in Moldova, de cateva ori (eu am copilarit in Focsani si erau aproape). Foarte faina ideea. Si drumuri bune, cel putin pana in Roman e super, 2 benzi, drept.... asfalt bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat August 17, 2005 Autor Share Postat August 17, 2005 Sunt la locul faptelor Vremea, chiar daca nu e soare, e buna, de fapt numai buna pt un ride. Asfaltul e uscat, iar drumurile au fost refacute destul de recent. Astazi am ajuns prin Cheile Bicazului, Lacul Rosu, e superb, mai ales cu motocicleta. Am intalnit multi motociclisti, printre care si pe dl Dark Rider, cu care m-am intovarasit o parte din drum Daca mai sunt doritori de escapade prin zona Piatra Neamt - Manastiri - Bicaz etc, bagati un PM, ca gasesc eu internet pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate