Radu46 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Din cate am vazut si auzit la noi in tara ar fi cateva scutere de genul asta si in special in zona brasovului. Eu sunt tare mandru ca ma numar printre posesorii de silverwing asa ca o sa pun cateva poze cu scuteru meu si sper ca si voi veti face acelasi lucru daca detineti unul. Aici puteti sa puneti intrebari referitoare la wing si problemele pe care le aveti cu el si impreuna le vom rezolva. Editat August 8, 2008 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 SHOW-OFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 cat prinde asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 SHOW-OFF A inceput iar Radu cu basinile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Buna Radu. Ai o bijuterie de scuter acolo. Am observat in schimb niste rim stripes. Sunt reflectorizante? De unde si cu cat ti le-ai luat? Se dezlipesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Din cate am vazut si auzit la noi in tara ar fi cateva scutere de genul asta si in special in zona brasovului. Eu sunt tare mandru ca ma numar printre posesorii de silverwing asa ca o sa pun cateva poze cu scuteru meu si sper ca si voi veti face acelasi lucru daca detineti unul. Aici puteti sa puneti intrebari referitoare la wing si problemele pe care le aveti cu el si impreuna le vom rezolva. Pacat ca nu prinde mai mult de 65km/h, in locul tau l-as vinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 cat prinde asta ? 180, iar tinuta de drum e de vis, la cele 220-230kg se manevreaza aproape ca un 49 ! E exact ca un Maybach al scuterelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 cat prinde asta ? eu i-am dat aproape 180 pe ceas dar reali sun undeva la 165kmh. ce e foarte cool e ca prinde 100 in doar 7 secunde. Buna Radu. Ai o bijuterie de scuter acolo. Am observat in schimb niste rim stripes. Sunt reflectorizante? De unde si cu cat ti le-ai luat? Se dezlipesc? banda e de la progrip. foarte buna si nu se dezlipeste ca altele. pret pe masura 1mil. cauta progrip pe motociclism la sectiunea vanzari piese si accesorii daca nu revin eu pe luni cu un nr de tel. A inceput iar Radu cu basinile imi este tare dor de runner dar nu mai am tupeu sa postez pe topicul pe care eu l-am inceput acum un an . oricum s.wing e un scuter tare de tot si isi merita locul 1 intre scutere. eu vreau cu acest topic sa mai vad care mai are s.wing sa mai schimbam si noi o parere, un tunning ceva.... am trecut de faza cu fitze de ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Tuning? Frate esti nebun? De mers merge perfect, chiar prea mult zic eu, iar ca exterior e bijuterie...si hai sa fim seriosi cum arata un diamant mai bine? Liber, simplu, sau in inel? Oricum e super scuterul. Oare de ce se mai fabrica motoare touring? Ca asta e cel mai tare lucru de agrement. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Radu,asa e regele scuterelor! Superb,n-am nimic sa ii reprosez..Din pacate inca nu m-am dat cu un asemenea "specimen",dar oricum inca nu am cat.A.Poate pe viitor.Cam cat consuma "scuterasul"? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Radu,asa e regele scuterelor! Superb,n-am nimic sa ii reprosez..Din pacate inca nu m-am dat cu un asemenea "specimen",dar oricum inca nu am cat.A.Poate pe viitor.Cam cat consuma "scuterasul"? Bafta intre 5-8 l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 La naiba, cat o Supernova! atata timp cat toata lumea intoarce capul dupa tine si viteza de croaziera e de 120kmh nu mai conteaza 10ron in plus la 100km fata de un scuter de 125. cateva poze cu accesorii si cateva detalii tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 tine pana se rupe stiai asta, nu? si e scumpa rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ce frumos e scuteru. poate mai sunt scuteristi care peste cativa ani nu isi vor lua vitezana si vor trece la un scuter mare. .Poate o sa fiu si eu unul dintre aceia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
opty80 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu am o honda pantheon de 150 model 2000.As putea spune ca e bunica la s-wing. Fuge cu 125 din 140 si cred ca e de ajuns.poate reusesc sa pun si niste poze. Piese de schimb stii ceva ,unde se poate da comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 salutare am vazut si eu mai tarziu topic-ul asta da nu conteaza Imi arat si eu Silverwing-ul meu din 2001 cu 600cc si 52CP si putin peste 35000Km. defapt nu mai trebuie sa spun mai nimic despre el ca o simpla poza cu el spune totul merge impecabil poate vor urma mici modificari pe langa toba care am schimbato deja o vopsire alb-perlat cu negru mat:). Defapt ce-a mai mare modificare va fi urmatorul Silverwing ce va iesi pe piata la numai 903cc speram ca va fi disponibil prin europa destul de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
opty80 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Tu pe unde esti in pozele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) eu nu sunt in poze dar e scuterul in ea Editat August 26, 2008 de Avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
opty80 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 eu nu sunt in poze dar e scuterul in ea Un pic mai sus ai pus poze total diferite una de alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Alea erau de pe net. Oricum ce a pus in poze difera de ce e la avatar. Cum tiai dat seama?prin formula lui einstein presupun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 scuterul e la vanzare pentru cei interesati. mi-au mai venit 2 scutere de 50 si acum monstru doarme sub husa si isi asteapta proprietar. 2700e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cat spatiu ai sub sha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 cat spatiu ai sub sha? cat pentru 2 casti integrale marimea l. are si lumina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Vad din ce in ce mai multe SW-uri dar cam toate forumurile de la noi sunt moarte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SimioncaMarius Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Buna ziua, Caut, pentru noul meu SilverWing 600, un capac de baterie si un manual, daca poate cineva sa ma indrume, as fi recunoscator. Va tare multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate