sorcer Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 cele 2 carene laterale pt un fzr cat ma costa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 repar carene fabric carene din fibra de sticla , carbon ,kevlar fabric parbrise si faruri din pexiglas vopsitorie curat si slefuesc aluniniu (cadru bascula jenti) Cristi zona drumul taberei tel 7777647 Cristi prietene cum e dom`le cu aripa aia de fata a lui Florin pt GS 500 Aia albastra??Daca nu-ti aduci aminte sa-mi spui ca te edific eu imediat !! Mai mare rasul Meserias de meserias Daca stiam ca iese asa de "bine" o faceam io!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Cristi prietene cum e dom`le cu aripa aia de fata a lui Florin pt GS 500 Aia albastra??Daca nu-ti aduci aminte sa-mi spui ca te edific eu imediat !! Mai mare rasul Meserias de meserias Daca stiam ca iese asa de "bine" o faceam io!! .ce oameni..domnule..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Concurenta... las' ca-i bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate