bobobarosanu Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ]Negasind nimic in sectiunea asta care sa ma multumeasca, mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa propun o iesire. In mare, traseul ar arata....Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Brezoi-Obarsia Lotrului-Petrosani-Tg.Jiu-Horezu-Rm.Valcea si retur. Drumul l-am facut de mai multe ori cu masina.Asfalt peste tot, in afara de o potiune mica de macadam intre Obarsia Lotrului.Peisaje frumoase.Lucruri multe de vazut pe drum.Traseul se poate face in 2 zile sau 3 daca se doreste, in functie de timp si de bani.Dormit preferabil la cort daca nu, la o pensiune/cabana. Eu am un Suzuki Gs500(un fel de dacie 1300 ). M-as baga si pe transalpina in masura in care mai e cineva care cu o mobra facuta pentru asfalt. In masura in care exista doritori......nu va sfiiti. Plecarea, oricand incepand de azi si pana luni, dar probabil ca pentru multi weekendul e cel mai convenabil. Tot ce am scris mai sus este flexibil in functie de ce mai doresc ceilalti. Astept propuneri si intrebari Am atasat o poza cu traseul. Cu galben e drumul de baza, iar cu albastru deviatiile(Transalpina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Salut! Ti-am trimis un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 sal, de maine intru in concediu si vreau sa ies si eu ceva de genul plimbarica, vreau sa plec din Bucuresti si sa mai vin cand se termina concediul, daca vrei discutam pe messenger amanunte ym: dracushorul imi place traseul lui lucasone cine mai este interesat sa lase adresa de mail si 3 zile avem de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ]Negasind nimic in sectiunea asta care sa ma multumeasca, mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa propun o iesire. In mare, traseul ar arata....Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Brezoi-Obarsia Lotrului-Petrosani-Tg.Jiu-Horezu-Rm.Valcea si retur. Drumul l-am facut de mai multe ori cu masina.Asfalt peste tot, in afara de o potiune mica de macadam intre Obarsia Lotrului.Peisaje frumoase.Lucruri multe de vazut pe drum.Traseul se poate face in 2 zile sau 3 daca se doreste, in functie de timp si de bani.Dormit preferabil la cort daca nu, la o pensiune/cabana. Eu am un Suzuki Gs500(un fel de dacie 1300 ). M-as baga si pe transalpina in masura in care mai e cineva care cu o mobra facuta pentru asfalt. In masura in care exista doritori......nu va sfiiti. Plecarea, oricand incepand de azi si pana luni, dar probabil ca pentru multi weekendul e cel mai convenabil. Tot ce am scris mai sus este flexibil in functie de ce mai doresc ceilalti. Astept propuneri si intrebari Am atasat o poza cu traseul. Cu galben e drumul de baza, iar cu albastru deviatiile(Transalpina) Salut, Si eu plec maine seara spre Tg jiu, dar plec pe A1 Buc-pitesti-valcea-horezu-poenari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 nu va bagati pe transalpina daca merg si incepatori, mai ales daca au cauciucuri de strada. in rest, transfagarasanul te invata sa iei curbele cum trebuie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 id:crazy_mouse_87@yahoo.com sa mai vb ...eu tocmai am venit de la un drum mai lungulet...dar cine stie?! suna tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 am amanat plecarea pt luni tocmai sa evitam weekendistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 TRANSALPINA.doc Am atasat aici traseul in forma lui modificata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 pey o sa rezolv cu revizia....ma duc mai devreme (deja are 3000 km cu uleiu asta) fata de primul traseu este ceva schimbat:) pey ce motoare merg sigur si cand plecam ca ma bag si eu cazare banuiesc ca la cort sau vreti margarete si stele?! sincer mie mi se pare mai bun traseul pe 3 zile..dar cum decide majoritatea eu am cu mine o intreaga herghelie(vreo 12 ponei) numai bine si astept detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 pey o sa rezolv cu revizia....ma duc mai devreme (deja are 3000 km cu uleiu asta) fata de primul traseu este ceva schimbat:) pey ce motoare merg sigur si cand plecam ca ma bag si eu cazare banuiesc ca la cort sau vreti margarete si stele?! sincer mie mi se pare mai bun traseul pe 3 zile..dar cum decide majoritatea eu am cu mine o intreaga herghelie(vreo 12 ponei) numai bine si astept detalii Salut.Plecare se va petrece luni cu intoarcere miercuri.Cazare la cort.Duminca o sa ne intalnim undeva in bucuresti ca sa mai stabilim ce si cum.Da-mi un pm cu nr tau de tel ca sa te anunt unde ne vdm duminica.Ca sa vezi ce motoare merg uita-te la cei care au postat mai sus+un suzuli V-strom.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate