pepsi Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 dati-mi varog o parere despre uleiurile ESSO pt motoare in 2T (am vrut sa cumpar carrier sau castrol sau prista ca mi so recomandat, da nam gasit si am vazut esso 1 L la 188.000 merita? carrier sau castrol sau prista cat costa?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 trebuie sa fie bun: uleiuri nemtesti cu traditie. Pretul mi se pare cam mare pentru un ulei ESSO. Castrol e cam 160 000. Prista e 60-70 000. E cam prost. Cauta benzinarii OMW, MOL, Agip. Poate cel mai bun compromis cal/pret o are Agip semisintetic la 140 000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 si ala am cautat, defapt mam uitat peste tat la mine in oras, la lukoil, rompetrol , la majoritatea mag. piese auto si ce am gasit o fost ceva ulei romanesc cu 45000 litru si esso-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 si ala am cautat, defapt mam uitat peste tat la mine in oras, la lukoil, rompetrol , la majoritatea mag. piese auto si ce am gasit o fost ceva ulei romanesc cu 45000 litru si esso-ul asta 226495[/snapback] E clar ca nu ai de ales! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 esso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate