mihai_prd Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Dacă vrea cineva raisere Âşi ghidon T-bar, here we go! Raiserele au înălțimea de 15 cm, diam de 25 mm iar diam interior(unde intră ghidonul) este de 22mm. Ghidonul este pe 22, lățimea este de 80 cm. Atât raiserele cât Âşi ghidonul sunt Highway Hawk, iar prețurile în magazin sunt de 270 RON pt raisere, iar ghidonul costă nou 127 RON. Dacă le vrea cineva, sunt la 250 nenegociabil (raiserele sunt de mare efect.) Contact p.m., lupalb@k.ro sau 0723565973. Rog adminii să nu mute threadul , piesele îi privesc doar pe posesorii de choppere. Senc iu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 succes lup alb,dar e scump tare io nu merg...pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Sa inteleg ca ai deja ghidon nou la moto al tau? Marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 succes lup alb,dar e scump tare io nu merg...pas... 226610[/snapback] prețul se reflectă în calitate...la Louis, numai raiserele sunt pe la 150 euroi, iar Louis nu e firmă de accesorii chopper de talia HH. Sa inteleg ca ai deja ghidon nou la moto al tau? Marfa. 226660[/snapback] Încă nu, dar se pregăteÂşte ceva. Am găsit inox lustruit la Italinox, pe Calea GiuleÂşti, e cam la 1 milion bara de 6 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 si de prelucrat bara de inox stii pe cineva? da nu... facuta cu ciocanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 si de prelucrat bara de inox stii pe cineva? da nu... facuta cu ciocanul... 226689[/snapback] În ce sens prelucrat..de lustruit sau de strâmbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 (editat) de strambat... nu ceva foarte sofisticat... spre exemplu cum il are omu din link http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ct=view&ID=3234 Editat August 19, 2005 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 prețul se reflectă în calitate...la Louis, numai raiserele sunt pe la 150 euroi, iar Louis nu e firmă de accesorii chopper de talia HH. Încă nu, dar se pregăteÂşte ceva. Am găsit inox lustruit la Italinox, pe Calea GiuleÂşti, e cam la 1 milion bara de 6 metri. 226686[/snapback] Pai .. e bine.... Ma bag si eu la o bucata daca zici ca ai si unde sa faci prelucrarea. In cel mai rau caz ajunge la pret ca unul nou. Poate mai vor si altii.... din 6 m ies citeva ghidoane bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 la o adica pe mine m-ar manca si de niste crashbar-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Ia uite cum apar clientii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 daca reusheshte cineva sa-mi faca crash bar pt ij jupiter 4, intru shi eu in joc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 Ei, pentru treburi din astea vorbiți cu boieru sau veniți cu schemele voastre Âşi eu o să vorbesc cu băieții de la confecții metalice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Salut! Te rog sa-mi spui daca ghidonul si raiserele merg montate pe Virago 535 - ideea este daca se potrivesc comenzile si restul. Merci Axl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Depinde de dimensiunile pe care le ai tu la comenzi. Oricum, Viraga mi se pare cam mica pt un asa ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Se potrivesc mai... pe 22 are si virago precis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 da axl, diametrul e pe 22 la virago. stai linistit ca se potrivesc de minune. avantajul la viraga ta, este ca ai rezervorul un pic mai lat decât masca aia pe care o am eu, Âşi ghidonul ăsta va fi perceput ok, chiar bine. P.S. m-am dat cu VN-ul lu' nenea Lup Alb, Âşi pot spune că e demențial ghidonul ăla, pentru o persoană ca mine, înaltă. Poate fi greoi la început să manevrezi motorul pe loc sau la viteze mici, dar poziția pe care ti-o dă ghidonul ăla mi se pare de mare angajament Mie unuia mi-a plăcut. Numa bine. Ivestiți că merită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Mi-am facut ghidon, dar nu-mi merge calc acasa asa ca nu pot pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Noul ghidon pe care îl pregătesc pentru cromat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 La ghidonul T-bar dau si semnalele si mansoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 ÂŞi iote cum mă mir în garajul de la Tanga-Moteurs de felul cum arată noul ghidon. ÂŞi încă una cu ghidonul nou (făcut de mine-preț estimativ 50 RON, dacă ar fi fost cumpărat de la HH-bineînțeles, altă calitate, alt crom-preț estimativ 400 RON). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 ÂŞi iote cum mă mir în garajul de la Tanga-Moteurs de felul cum arată noul ghidon. laser, frate!!! tzine-o tot asha lupule shi fa vulcanul cum itzi doreshti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 ManÂşoane Âşi semnalizări bonus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 Buuun.. Tinand cont de faptul ca mi-am schimbat ghidonul si comenzile electrice, avem de vanzare: ghidon T-bar cu raisere (cu pozele mai sus, bonus mansoane si semnalizari din capetele mansoanelor)/pret 200 RON. blocuri de lumini pe 22 impreuna cu pompa frana /pret 150 RON . ghidon pe 22 cromat facut 50 RON. mansoane noi pe 22, 50 RON. In functie de produs, preturile sunt negociabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate