f_zoltan Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Dupa ce mi s-a reaprins flacara tineretilor zbuciumate si am batut soselele cu Eliminatoru' cam 5000 km sezonul asta, mi s-a deschis apetitul de dealuri si poteci. Ma gandeam initial la ceva mai micut, de 125-400 cmc da' am vazut o oferta de KTM 600 LC4 la pret accesibil (important detaliu). Dimensiuni: 1.67 si 90 de kile 90-60-90 (adica mic si dop) versus o 'vaca', daca ma iau dupa ce ati scris voi pe aici. Totusi, cei ce v-ati dat cu asa ceva, dati si voi o parere de cum e, daca n-o fi cu suparare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Dupa ce mi s-a reaprins flacara tineretilor zbuciumate si am batut soselele cu Eliminatoru' cam 5000 km sezonul asta, mi s-a deschis apetitul de dealuri si poteci. Ma gandeam initial la ceva mai micut, de 125-400 cmc da' am vazut o oferta de KTM 600 LC4 la pret accesibil (important detaliu). Dimensiuni: 1.67 si 90 de kile 90-60-90 (adica mic si dop) versus o 'vaca', daca ma iau dupa ce ati scris voi pe aici. Totusi, cei ce v-ati dat cu asa ceva, dati si voi o parere de cum e, daca n-o fi cu suparare! 226793[/snapback] Cred ca ai vrut sa spui "Dimensiuni: 1.67 si 90 de kile 60-90-60 (adica mic si dop)" Motorul asta e bun prntru unul ca mine... Are shaua foarte inalta! Deci... Cumpara-l , shi ma dau eu cu el! Tu ai sa fii fericitul proprietar de LC 4, iar eu.. simplu angajat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Merge si cu LC4, dar greu, greu. Este un tip care vine cu noi, cu LC4, dar: 1. este sud-african; 2. este cat dulapu'; 3. joaca saptamanal rugby cu bajetzii de la Grivitza Rosie (asa, de distractie ) In plus si-a pus foaie mai mare la roata. Cu toate astea, cand vine cu noi gafaie de zor. Mai departe trage singur concluziile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 Mersi de parere Dragos, stiu ca esti avizat Motobrand, te prind eu la cotitura Te fac ca la nufarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 @f_zoltan, prietenul meu are dimensiunile tale si se descurca destul de bine cu LC4600 iata si poza comica cu un costum Sparco pt Ralyyy si casca enduro , precizez ca nu conduce motocicleta cu costumul asta dar inainte de a cumpara ceva merita incercat daca ai posibilitatea (daca iti vine bine ) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Mersi de parere Dragos, stiu ca esti avizat Motobrand, te prind eu la cotitura Te fac ca la nufarul. 226820[/snapback] Ca la care nufar , nene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Nufarul este o retea de spalatorii-curatatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Dimensiuni: 1.67 si 90 de kile 226793[/snapback] Man, nu prea te ajuta fizicul pt enduro - esti prea scund si la greutatea ta sunt sigur ca nu ai nici conditie fizica. Nu te supara Sfatul meu: - ia-ti una mai usoara. LC4 o sa te omoare. Eu am 1.90, 100 kg, merg si la sala din cand in cand si dupa o zi de off road sunt rupt. - tine cura si hai la sala In plus, mi se pare ca LC4 600 nu are starter electric - chestie care o sa te omoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Nufarul este o retea de spalatorii-curatatorii. 227356[/snapback] O idee in plus... Dar tot nu inteleg expresia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Te sapunesc ca la Nufarul. E mai clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Te sapunesc ca la Nufarul. E mai clar? 231770[/snapback] ACUM , DA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate