Roadkill_Himself Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ca sa nu scriu d doua ori totul -> /index.php?...p;#entry1403327 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 presupun ca nu au putut tine pasul cu mult mai titratele surate japoneze.din punctul meu de vedere,mai ales acum cand societatea(chiar si din punct de vedere al motocicletelor)se bazeaza pe consum,asta ar fi viitorul multor fabricanti de motociclete europeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 deh... ecomoie de piata! ...se pare ca au probleme de management, n-au inteles ce vrea piata, "selectie naturala" a-s zice, pacat totusi... Traditie?, produs german? ..asta nu mai conteaza nici pt ei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 vor mai face piese de schimb? cat timp oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ai vreun MZ mai nou? ca de alea vechi nici nu mai ai ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 pai da...am un mz sm 125 din 2002. ar trebui sa ma apuc sa il vand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 pai da...am un mz sm 125 din 2002. ar trebui sa ma apuc sa il vand? Cu piesele nu vei avea probleme cel putin 10, 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 sper, ca imi place tare mult mz-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 pai da...am un mz sm 125 din 2002. ar trebui sa ma apuc sa il vand? ei si tu acum... de ce sa-l vinzi? se "duce" motorul , pui altu' , ca se gasesc "clone' chinezesti, eventual coreene , sau taiwaneze! chiar asa , e posibil ca motorul ala de 125 cmc sa nu fie nemtesc! si la Jawa , au inceput de acum cativa ani sa monteze motoare chinezesti pe alea de 125 cmc! e bun un 125 ! usurel, consum mic , nu-i greu ca o vaca de 1000 (mai veche offcourse...) manevrabil! n-ai nici un motiv sa-l vinzi! totusi , pacat de MZ ... a rezistat cel mai mult pe piata actuala... poate si JAWA... japoneziii astia sau or fi chinezii? ori coreenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Hong Leong Industries, which has owned the company since 1996 has been incurring losses on the MZ operation since that time. tot chinezoi/taiwanezi/japonezi/coreeni (they all look the same) erau la conducerea firmei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Hong Leong Industries, which has owned the company since 1996 has been incurring losses on the MZ operation since that time. tot chinezoi/taiwanezi/japonezi/coreeni (they all look the same) erau la conducerea firmei... Pai, cam de cind au preluat pachetul majoritar de actiuni, al MZ, Hong Leongii astia, au inceput si problemele. Am tot citit prin presa germana, faze cu sfirsitul MZ, dar acum se pare c-au reusit galbenii sa faca MZ-ul praf si pulbere. Banuiesc ca ori sint imbecili, ceea ce nu prea cred, ori au un plan... bine gindit. vor mai face piese de schimb? cat timp oare? Pina la sfirsitul acestui an, sustin ca vor mai face. Ce urmeaza de anul viitor stie poola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Chiar daca MZ se va inchide la 31 Dec.2008 (ceea ce eu personal nu cred), sunt obligati sa asigure garantii inca 2 ani, si piese de schimb inca 10 ani. Ca atare nu cred ca are rost sa ne facem griji. Pana acum baietii de la Ural Moto s-au miscat foarte bine cu piesele, asa ca nu am nici un motiv sa cred ca pe viitor va fi altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 oho sa o crezi ! au tot interesul sa mai scoata un concurent de pe piatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario.b Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Imi pare rau de ei ca trebuie sa inchida, MZ-ul de 175 modelul comunist a fost prima moto pe care am invatat sa conduc, imi era si imi este si acum acea motocicleta. Poate o mai pot aduce pe linia de plutire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate