crazy_frog Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Piesa noua e destul de scumpa (3-4 sute euro) Daca nu gasesti stator SH se poate rebobina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Piesa noua e destul de scumpa (3-4 sute euro) Daca nu gasesti stator SH se poate rebobina Stiu ca cea noua este foarte scumpa ... deocamdata caut piesa Sh...am inteles ca nu prea tine daca o duci la bobinat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 salutare si mie mi s-a "dus" aceeasi piesa la un gixxer k1 de 600. a fost 240e noua la Suzuki in Germania. nu incerca s-o rebobinezi ca nu tine, eu de 3x l-am bobinat. cel mai mult a tinut cam 2000km. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... rebobineaza-l. e cel mai simplu si mai ieftin posibil. ia legatura cu userul dixi si te rezolva. salutaresi mie mi s-a "dus" aceeasi piesa la un gixxer k1 de 600. a fost 240e noua la Suzuki in Germania. nu incerca s-o rebobinezi ca nu tine, eu de 3x l-am bobinat. cel mai mult a tinut cam 2000km. bafta normal ca ti s-a ars. daca nu ai eliminat si cauza din care s-a ars, e logic sa nu tina. asa va trebuie daca va puneti 50000 de becuri suplimentare si de briz-brizuri. crezi ca ala da energie infinita? Stiu ca cea noua este foarte scumpa ... deocamdata caut piesa Sh...am inteles ca nu prea tine daca o duci la bobinat... ai inteles gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 normal ca ti s-a ars. daca nu ai eliminat si cauza din care s-a ars, e logic sa nu tina. asa va trebuie daca va puneti 50000 de becuri suplimentare si de briz-brizuri. crezi ca ala da energie infinita? Motorul meu nu are nimic montat pe el suplimentar...toate-s originale...cred ca alta ar fi cauza din care s-a dus statoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NImsOC Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... da`mi nr tau de tel sa discutam ca si eu am aceiasi problema cu K2 meu .... am crezut ca e de la releul de incarcare dar de fapt era STATORUL ... releul e ok ...si in nici un caz nu`i de la prea mult consum ... pt ca isi ia din baterie cat vrea ... s`ar buli materia nu statorul... parerea lui dixi.... nr meu este 0724731319 sau 0767981516 Editat August 26, 2008 de NImsOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da`mi nr tau de tel sa discutam ca si eu am aceiasi problema cu K2 meu .... am crezut ca e de la releul de incarcare dar de fapt era STATORUL ... releul e ok ...si in nici un caz nu`i de la prea mult consum ... pt ca isi ia din baterie cat vrea ... s`ar buli materia nu statorul... parerea lui dixi.... nr meu este 0724731319 sau 0767981516 materia ta cenusie, poate ca s-ar buli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... ai rezolvat ceva, ca si mie mi s-a ars...la R1 si la "bobinaj" zicea nenea de acolo ca il face da nu tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ai rezolvat ceva, ca si mie mi s-a ars...la R1 si la "bobinaj" zicea nenea de acolo ca il face da nu tine.... care nene? unde te-ai dus? ia legatura cu dixi, imi racesc gura de pomana? dupa rebobinare se mai verifica instalatia inca o data, sa vezi daca incarca, daca tot nu incarca si tensiunea alternativa scoasa in gol de alternator este de 60-70 volti la turatie mare intre fiecare 2 faze, atunci inseamna ca e pocnit si releul si de aceea ti-a ars alternatorul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate