crazy_frog Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Piesa noua e destul de scumpa (3-4 sute euro) Daca nu gasesti stator SH se poate rebobina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Piesa noua e destul de scumpa (3-4 sute euro) Daca nu gasesti stator SH se poate rebobina Stiu ca cea noua este foarte scumpa ... deocamdata caut piesa Sh...am inteles ca nu prea tine daca o duci la bobinat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 salutare si mie mi s-a "dus" aceeasi piesa la un gixxer k1 de 600. a fost 240e noua la Suzuki in Germania. nu incerca s-o rebobinezi ca nu tine, eu de 3x l-am bobinat. cel mai mult a tinut cam 2000km. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... rebobineaza-l. e cel mai simplu si mai ieftin posibil. ia legatura cu userul dixi si te rezolva. salutaresi mie mi s-a "dus" aceeasi piesa la un gixxer k1 de 600. a fost 240e noua la Suzuki in Germania. nu incerca s-o rebobinezi ca nu tine, eu de 3x l-am bobinat. cel mai mult a tinut cam 2000km. bafta normal ca ti s-a ars. daca nu ai eliminat si cauza din care s-a ars, e logic sa nu tina. asa va trebuie daca va puneti 50000 de becuri suplimentare si de briz-brizuri. crezi ca ala da energie infinita? Stiu ca cea noua este foarte scumpa ... deocamdata caut piesa Sh...am inteles ca nu prea tine daca o duci la bobinat... ai inteles gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 normal ca ti s-a ars. daca nu ai eliminat si cauza din care s-a ars, e logic sa nu tina. asa va trebuie daca va puneti 50000 de becuri suplimentare si de briz-brizuri. crezi ca ala da energie infinita? Motorul meu nu are nimic montat pe el suplimentar...toate-s originale...cred ca alta ar fi cauza din care s-a dus statoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NImsOC Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... da`mi nr tau de tel sa discutam ca si eu am aceiasi problema cu K2 meu .... am crezut ca e de la releul de incarcare dar de fapt era STATORUL ... releul e ok ...si in nici un caz nu`i de la prea mult consum ... pt ca isi ia din baterie cat vrea ... s`ar buli materia nu statorul... parerea lui dixi.... nr meu este 0724731319 sau 0767981516 Editat August 26, 2008 de NImsOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da`mi nr tau de tel sa discutam ca si eu am aceiasi problema cu K2 meu .... am crezut ca e de la releul de incarcare dar de fapt era STATORUL ... releul e ok ...si in nici un caz nu`i de la prea mult consum ... pt ca isi ia din baterie cat vrea ... s`ar buli materia nu statorul... parerea lui dixi.... nr meu este 0724731319 sau 0767981516 materia ta cenusie, poate ca s-ar buli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da`mi nr tau de tel sa discutam ca si eu am aceiasi problema cu K2 meu .... am crezut ca e de la releul de incarcare dar de fapt era STATORUL ... releul e ok ...si in nici un caz nu`i de la prea mult consum ... pt ca isi ia din baterie cat vrea ... s`ar buli materia nu statorul... parerea lui dixi.... nr meu este 0724731319 sau 0767981516 Da ai inteles si tu.....ma faci dracu de ras. Cand ajung azi acasa, iti dau un apel sa vedem cum o rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mi s-a ars aceasta piesa de la motor si nu prea am noroc in gasirea uneia de schimb...poate ma poate ajuta careva... ai rezolvat ceva, ca si mie mi s-a ars...la R1 si la "bobinaj" zicea nenea de acolo ca il face da nu tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ai rezolvat ceva, ca si mie mi s-a ars...la R1 si la "bobinaj" zicea nenea de acolo ca il face da nu tine.... care nene? unde te-ai dus? ia legatura cu dixi, imi racesc gura de pomana? dupa rebobinare se mai verifica instalatia inca o data, sa vezi daca incarca, daca tot nu incarca si tensiunea alternativa scoasa in gol de alternator este de 60-70 volti la turatie mare intre fiecare 2 faze, atunci inseamna ca e pocnit si releul si de aceea ti-a ars alternatorul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate