vis-a-vis Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Vechea boala a romanilor, invidia... Al dracu', ia uite ce motor are ala si ce face cu el, iesi-i-ar o masina in fata sa se potoleasca. Eu raman la parerea mea ca e chestie de bulan. Eu am facut accidente numai cand mergeam ca pensionarii, cu 40 la ora. Cand te sui pe 2 roti, trebuie sa ai un dram de nebunie si cand ramai doar pe o roata, esti si mai nebun. Este exact aceeasi mentalitate a celor care merg pe 4 roti si nu s-ar sui in viata lor pe 2. Daca omu vrea sa-si incerce limitele, ce aveti fratilor cu el? Nu conteaza cine a fost de vina. Mie mi-a zis un motociclist "batran" si cu mare experienta, o vorba mare: "Cand mergi pe doua roti, mergi ca si cum ai fi invizibil, ca si cum n-ai fi acolo, fiindca multi soferi n-or sa te vada, iar multora n-o sa le pese de tine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Vechea boala a romanilor, invidia...Al dracu', ia uite ce motor are ala si ce face cu el, iesi-i-ar o masina in fata sa se potoleasca. Eu raman la parerea mea ca e chestie de bulan. Eu am facut accidente numai cand mergeam ca pensionarii, cu 40 la ora. Cand te sui pe 2 roti, trebuie sa ai un dram de nebunie si cand ramai doar pe o roata, esti si mai nebun. Este exact aceeasi mentalitate a celor care merg pe 4 roti si nu s-ar sui in viata lor pe 2. Daca omu vrea sa-si incerce limitele, ce aveti fratilor cu el? Nu conteaza cine a fost de vina. Mie mi-a zis un motociclist "batran" si cu mare experienta, o vorba mare: "Cand mergi pe doua roti, mergi ca si cum ai fi invizibil, ca si cum n-ai fi acolo, fiindca multi soferi n-or sa te vada, iar multora n-o sa le pese de tine" 231690[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Daca omu vrea sa-si incerce limitele, ce aveti fratilor cu el? daca nu-mi afecteaza viata mea, a familiei si a prietenilor, i don't give a f... dar datorita atitudinii pe care o are fata de cei cu bani mai putini decat el, e cert ca il cam doare undeva daca prin inconstienta lui raneste pe altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate