MVA Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 dupa 3 ani, mi-am indeplinit visu de a imi lua prima motocicleta, un 125 . inca nu am carnet:(( peste vreo luna il iau dar chiar daca este supermoto am facut un mic enduro cu el pe camp si m-am plimbat printr-un cartier impact cu drumuri private + 100km ca pasager. moturu l-am luat SH cu 22 500 km, dar intr-o stare f buna, trebuie strans lantu si....un lucru pe care nu l-am observat abia cand era in curte....lipseste senzorul de la frana de pe fata (nu se aprinde becul in spate cand pui frana de pe fata) si probabiol asta ma va costa destul de mult concluzia: super motocicleta, consuma putin, dar cam incomoda partea din spate a seii pe care sta pasageru (dupa 50-60km te doare fundu) poze inca nu pot pune pt ca au peste 1MB si nu am cu ce sa le micsorez:(, trebuie sa rog pe cineva...dar voi pune dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 si ai facut 3 topicuri pt 3 ani de asteptare..cate 1 pt fiecare an ,nu?>)PS:sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 si ai facut 3 topicuri pt 3 ani de asteptare..cate 1 pt fiecare an ,nu?>)PS:sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat poti sa o iei si asa dar nu, a fost o gresala a mea pt ca nu imi mergea netu prea bine si am apasat de mai multe ori crezand ca nu se incarca. uite si pozele:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 S-o stapanesti sanatos ! si vezi pe unde mergi pana iei permisu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 s-o stapinesti sanatos de obicei cu frina e un banal intrerupator la maneta, nu e senzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 frumoasa bestia:> s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea si de pielea ta...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 s-o stapinesti sanatos de obicei cu frina e un banal intrerupator la maneta, nu e senzor mi-ai putea zice unde e acel intrerupator ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 asta a fost motoru lu Sylviu ? daca da ... imi place cum merge ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Intrerupatoru',daca nu ma insel,este chiar acolo la maneta de frana,in capatul din stanga cum ar venii si cand tragi maneta de frana,il atinge.Sper sa nu ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 intrerupatorul ala...e de fapt un contact care deschide contactul intre 2 fire...+-...ar trebui sa fie destul de ieftin...sa o stapanesti sanatos...si ai grija mare cu ea ca pe mine m-a tavalit xtx u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Intrerupatoru',daca nu ma insel,este chiar acolo la maneta de frana,in capatul din stanga cum ar venii si cand tragi maneta de frana,il atinge.Sper sa nu ma insel... cam aici ar fi: o sa pun si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 asta a fost motoru lu Sylviu ? daca da ... imi place cum merge ;D da, al lui e...sau mai bine zis a fost:)) Intrerupatoru',daca nu ma insel,este chiar acolo la maneta de frana,in capatul din stanga cum ar venii si cand tragi maneta de frana,il atinge.Sper sa nu ma insel... da...teoretic ar trebui sa faca si un mic "click" dar nu-l face...chiar o sa ma uit atent sa vad ce are si ce nu. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cred ca poza de mai sus iti arata cel mai bine ,scuze pt. explicatia nu prea bine formulata de mai devreme ... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 gata si poza: maneta are un fel de cirlig care impinge intrerupatorul vine cam chiar sub filetul oglinzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 bravo Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 am fost azi si mi-am comandat senzorii(ca-s 2). 10 eur vin in 2-5 saptamani . ma asteptam sa fie mult mai scumpi sincer sunt destul de fericit. multumesc oricum pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia_rs_biker501 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 vinde cineva gume pt xt noi? dar la preturi mai mici? 100/80-17 si 130/70-17 . modelu PIRELLI MT 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 vinde cineva gume pt xt noi? dar la preturi mai mici? 100/80-17 si 130/70-17 . modelu PIRELLI MT 75 www.heidenau.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Frumoasa motoreta,calaresc si eu unu numai difera rotile XT 125R! Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Asfalt uscat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate