atze3 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Am gasit inlocuitoarea... Gixxx am auzit eu bine sau doar 2 motociclete de 919 sunt in RO ? daca e adevarat am si eu una in garaj , pistoane de ceramica, semnale spate bagate in stop, decupat numaru...toba carbon yosimura poate pun si niste poze mai tz Editat Iunie 11, 2009 de atze3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 GIXXULE, cum e bre uleiul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 sa aveti gria unu de altu..faina mobra si oricum buna alegere!1 hondaa..sunt ff fiabilee. Gixxx am auzit eu bine sau doar 2 motociclete de 919 sunt in RO ? daca e adevarat am si eu una in garaj , pistoane de ceramica, semnale spate bagate in stop, decupat numaru...toba carbon yosimura poate pun si niste poze mai tz Sunt f multe,din pacate sau din fericire nu intram in categoria fitze GIXXULE, cum e bre uleiul ala? Merge Liviu,merge...daca as avea si o baterie Glumesc,are deja 1300 km facuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 de ce stateau asa departe una de alta in prima poza? erau suparate? s'au ciondanit? Nu se suportau...Caldura era de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Eu pe unde mai ies...? Din ciclul "made in romania" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Doaaamne...mare ti-e gradina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Eu pe unde mai ies...? Din ciclul "made in romania" eu zic sa o dai 2 metri in spate dupa care sa faci putin cross cu ea pe rampa de pamant si o sa fii ok daca tii tare de ghidon si nu blochezi frana Daca vrei sa fii safe pune mana pe lopata de langa zid, trage un gat de Unirea si f..e repede o rampa din pamant... in ambele cazuri eu zic sa te grabesti ...nu de alta dar s-ar putea pana maine sa mai sape aia vro juma de metru si crede-ma trotuarul ala nu e prins de bloc nici macar cu niste armaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 In locul tau le-as astupa groapa la loc inainte sa termine lucrarea... Sa se invete minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Inca 1000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Durau-Ceahlau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 Se descurca si in circuit inchis! Mai nou are si o toba...speciala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 Se descurca si in circuit inchis! Mai nou are si o toba...speciala! 40200 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Eu pe unde mai ies...? Din ciclul "made in romania" se pare ca ai iesit, pana la urma! cum ai facut? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2009 Autor Share Postat Iulie 29, 2009 se pare ca ai iesit, pana la urma! cum ai facut? ) 5 muncitori amabili si 2 borduri potrivite Mesaj completat Aproape 42000 km...Ne tinem bine de asfalt Mesaj completat Inca 1100 km Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Ai facut o excursie destul de lunga din cate vad Ai trecut si prin bacau. Salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 Inca 550 km...M-a dus sa vad marea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate