BlackBone Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Salutare! Iata cateva fotografii facute ieri la Viking Club Bike Party din Satu Mare.Astept comentarii! PS.Individul de pe GSX este campionul Miki Hidi de "Street Fighting" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Super pacat ca nu am stiut de eveniment ca poate veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 super tare motociclistu ala care face cascadoriile !! dar daca zici cai campion.. BV LUI !! si super jmekera organizarea... ma refer din partea politie... primariei .. si cei care au luat parte... LA NOI IN BUCURESTI NU SE ORGANIZEAZA SAU SE AMANA !!PARADA ... mai mare RUSINEA HUOOOOOOOO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 Cred ca si azi mai e ceva p'acolo... Afisul il gasiti AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 aveti dreptate ca a fost super. ma bucur ca am fost si eu.m-am lasat convins de colegul meu si am fost super incantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Mai postez o fotografie prelucrata recent,de la eveniment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 excelente mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 excelente mai vrem 231524[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 excelente mai vrem 231524[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 27, 2005 Autor Share Postat August 27, 2005 Toate fotografiile reusite de la eveniment le-am pus pe siteul http://photomoto.go.ro/ Puteti sa aruncati o privire,am vreo doua prelucrari mai noi pe site,plus alea postate aici retusate! Numai Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 mai vere da cu ce aparat ai facut pozele alea ca sun tare interesante???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate