felixcrainicu2002 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 vreau sa achizitionez un BMW K 1200 LT... din pacate, nu am avut inc ocazia sa calaresc unul... orice parere pertinenta, sfat, indrumare - sunt apreciate la maximum. multumiri anticipate si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 19, 2008 Admin Share Postat August 19, 2008 (editat) Da,nu ai ganduri rele..dupa parerea mea,alaturi de Goldwing sunt cele mai confortabile motociclete.Si eu am visul asta.. Vezi ca Dorumaster,aici pe forum are unul si iti poate spune parerea lui.. Luigi Vicol Editat August 19, 2008 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 aha... multam fain... hai sa ii dau un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 salut. Ce concluzii ai primit? Am ocazia sa cumpăar un k 1200 lt din decembrie 2007, full extras, pret de nou 24.000 euro la pretul de 12.000 euro, cu numai 2000 km la bord!!!!! E un cunoscut care l-a cumpăart si apoi a suferit o operatie pe inima si nu mai are voie cu motorul..... Si eu nu stiu absolut nimic despre motorul asta.....tinand cont ca 95 % din drumuri le fac in oras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 7, 2008 Admin Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) ..Tinand cont ca faci majoritatea drumurilor in oras..ai sa te complici tare cumparind o vaca de 400 kilograme,la care nici macar coburii nu se dau jos. Cine cumpara asa ceva obligatoriu are si al doilea motor mic sau scuter pentru oras. Si eu cochetez cu ideea asta,dar doar ca motor de drum lung. In schimb pretul este senzational,iar asa ceva pleaca in Germania de la 16.000/17.000.Daca ai sti ca il poti vinde merita sa-l revinzi cu un castig frumusel. Cu o mica rectificare..pretul lui de nou este de aprox.19.000 euro(pachetul Premium..adica full) si nu 24.000. Bafta. Luigi Vicol Editat Octombrie 7, 2008 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 ..Tinand cont ca faci majoritatea drumurilor in oras..ai sa te complici tare cumparind o vaca de 400 kilograme,la care nici macar coburii nu se dau jos.Cine cumpara asa ceva obligatoriu are si al doilea motor mic sau scuter pentru oras. Si eu cochetez cu ideea asta,dar doar ca motor de drum lung. In schimb pretul este senzational,iar asa ceva pleaca in Germania de la 16.000/17.000.Daca ai sti ca il poti vinde merita sa-l revinzi cu un castig frumusel. Cu o mica rectificare..pretul lui de nou este de aprox.19.000 euro(pachetul Premium..adica full) si nu 24.000. Bafta. Luigi Vicol Motorul a fost cumparat in Italia si am vazut actele. 24.000 Euro. Din extrase: ghidon telescopic reglabil hidraulic, incalzire in scaune si in spatare, incalzire in manere, gps, intercom, cd mp3 cu 6 cd, cric hidraulic, genti captusite pe interior cu piele.... si altele marunte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Cu o mica rectificare..pretul lui de nou este de aprox.19.000 euro(pachetul Premium..adica full) si nu 24.000.Luigi Vicol daca in Germania unde preturile sunt cele mai mici pretul este 22900 cu Premium... de ce nu ar fi fost in Italia 24.000? Nu stiu unde ai gasit tu 19.000... Un K1200GT "full" ajunge la 20.000... sursa: www.bmw-motorrad.de , apoi bike-konfigurator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 8, 2008 Admin Share Postat Octombrie 8, 2008 Rectific,asa este,eu luasem pretul lui dar fara taxe,optiuni,etc..scuze pentru dezinformare.. Oricum,12.000 pentru scula aia merita cu prisosinta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate