Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) E normal, se misca si el mai greu, dupa atita efort depus Normal, ce munca duc eu cu voi dar merita tot efortul depus ca drept dovada am fost si nas aseara !!!! Nici la serviciu nu muncesc atata !!!!! dar de departe cea mai frumoasa excursie din seria "Plimbare" , nu??? Incet, incet deschidem si un club cu acelasi nume " clubul plimbaretilor" Si cum s-a anuntat un septembrie calduros ce ziceti de una la sfarsit de luna???? incep sa studiez harta,nu ??? Editat Septembrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Si ceva poze de la mine: si nu in ultimul rand: printesa patrioata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 si nu in ultimul rand: printesa patrioata Ce mai tare poza !!!!1 Sigur o sa castige premiul "Pulizer" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Salut tuturor!Am ajuns si noi,cei de pe Transfagarasan...bine(am ajuns)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Salut tuturor!Am ajuns si noi,cei de pe Transfagarasan...bine(am ajuns)! Ma bucur, inseamna ca suntm toti acasa Editat Septembrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Foarte smechera a fost "Plimarea" si trupa , voi pune si eu maine cateva poze !!! Si totusi Transfagarasanul nu are chiar asa astfalt distrus ,nu e de reising , dar pentru peisaje chiar merita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Foarte smechera a fost "Plimarea" si trupa , voi pune si eu maine cateva poze !!! Si totusi Transfagarasanul nu are chiar asa astfalt distrus ,nu e de reising , dar pentru peisaje chiar merita . Este adevarat ca ai ce sa vezi pe Transfagarasan, dar in partea argeseana...nu prea ai timp de privelisti...plin de damburi...sigur avem nevoie de un masaj de relaxare...in rest cea mai tare plimbare, cei mai buni prieteni, cel mai bun organizator "TRAIASCA NASU"...mii de multumiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 ...in rest cea mai tare plimbare, cei mai buni prieteni, cel mai bun organizator "TRAIASCA NASU"...mii de multumiri... Multumesc, impreuna am reusit asta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am ajuns si eu acum 5 minute...eu sunt frant, Alina care a mers si fara scarita din stanga e si mai si maine pun si eu poze si filme si dau comanda si de scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 am ajuns si eu acum 5 minute...eu sunt frant, Alina care a mers si fara scarita din stanga e si mai si maine pun si eu poze si filme si dau comanda si de scarita oki, asteptam. Noapte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 buey nene ..deci Neamtu' are o privire pierduta intr-o poza ... ce ne-am mai dres cu zeama de varza pana am dat in alte alea Florine fa una de doo zile ca nea' Survol dupa ce l-ai plimbat cu VTR-ul s-a bagat la nani dar altfel era fresh azi dimineata nu ca altii (nu dau nume ) f misto formatia imba plimbarea...as fi bagat si eu un Siriu dar a fost mai mult decat ok pe valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Florine, coaceo pe-aia de doo zile ca nea' Survol dupa plimbarea cu VTR-ul sa bagat la nani aoleo ce pierdut era Neamtu' si ce ne mai dregeam cu zeama de varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Florine, coaceo pe-aia de doo zile ca nea' Survol dupa plimbarea cu VTR-ul sa bagat la nani aoleo ce pierdut era Neamtu' si ce ne mai dregeam cu zeama de varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ce batalie pe zeama de varza. Neamtu canta la doua pahare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ce batalie pe zeama de varza. Neamtu canta la doua pahare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Multumesc, impreuna am reusit asta !!!! Alte "pozne" si din partea mea oki, asteptam. Noapte buna. Mai postati ceva pentru ca mai am un rand de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ce batalie pe zeama de varza!!! Neamtu canta la doua pahare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Alte "pozne" si din partea mea Mai postati ceva pentru ca mai am un rand de poze de la tine zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Ce ai patit cu scarita Vic? Editat Septembrie 7, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ce batalie pe zeama de varza!!! Neamtu canta la doua pahare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 e praf netu la reply de-aia am zis de 18 ori aceasi chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Am pus-o pe o parte ca boul aproape de pe loc, s-a rupt scarita mea din stanga, apoi, cu ajutorul lui Ionut(cu Triumph-ul negru) am luat-o pe cea de la pasager si am lasat-o pe Alina sa se descurce ... pun maine filmul ca a filmat Alina ceva poze mai sunt? Ce ai patit cu scarita Vic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 buey nene ..deci Neamtu' are o privire pierduta intr-o poza ... ce ne-am mai dres cu zeama de varza pana am dat in alte alea Florine fa una de doo zile ca nea' Survol dupa ce l-ai plimbat cu VTR-ul s-a bagat la nani dar altfel era fresh azi dimineata nu ca altii (nu dau nume ) f misto formatia imba plimbarea...as fi bagat si eu un Siriu dar a fost mai mult decat ok pe valcea Pe Valcea am fost si stiu cum era, pe Siriu nu am fost niciodata asa ca ma atras mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Ce batalie pe zeama de varza!!! Neamtu canta la doua pahare!!!!! Ati vazut ce gest a facut bucatareasa !!!! Daca nu calarea ea motorul lui Vic nu vedeam noi zeama!!!! Victore scarita erea deja fisurata de la bucatareasa cred Florine fa una de doo zile ca nea' Survol dupa ce l-ai plimbat cu VTR-ul s-a bagat la nani dar altfel era fresh azi dimineata nu ca altii (nu dau nume ) A fost uimit te VTR, de nervi ca nu are si el s-a dus la somn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Uite niste poze si de la mine de la plecare! Ma bucur ca totul a mers bine Editat Septembrie 8, 2008 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate