Cavaleru Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 salut. am si eu o problema cu o chinezrie la serviciu. am blocat ghidonul din contact si nu mai merge sa il deblochez. a mai patit careva asa ceva? unde pot rezolva o astfel de problema? stiti vreun lacatus bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 baga si tu niste WD in contact..spray...si freaca putin cheia pe acolo si poate o sa reusesti..ei eu pateam..si nu am chinezarie...era murdar contactul sii nu mai voia cheia sa asculte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 spray de lant merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 WD 40 gassesti si in Cora si e 6RON un spary mic care il ai acolo de siguranta . Nu iti trebuie maimult daca nu esti mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 am rezolvat cu wd40. dar m-am chinuit ca sa ii dau carena jos ca sa ung peste tot!! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate