bunicu Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 Frumos povestita, dar nu trebuie sa te infricosezi...da frate A-ul ala si te convinge singur 229262[/snapback] Da MVTarts dar la 18 ani motor de 500 cmc cum ziceau unii?? hmm nu prea cred poate mai incolo LONG LIFE 2 GO! DRUM USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSuper Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Am fost si eu in poligon azi si dupa ce am ajuns la 7000rpm (cred ca a exagerat instructorul cand a estimat turatia) s-a suparat si i-a pus "capastru" sa nu mai treaca de 3000, ma miram eu de ce s-o fi ofticat asa. Inainte era placut sa mergi cu ea, acum abia se misca. Bunicu, parca a spus instructorul ca ati luat amandoi examenutl, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 ms ms am luat amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Bunicule, eu nu zic ca nu e periculos, dar nu imi place faptul ca unii se sperie doar din spusele altora Chiar si daca e de 600cmc, trebuie sa ai capu' pe umeri si sa iti dai seama de pericolele care, in Romania, te asteapta la fiecare curba (colt)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 nu cred ca o sa trec la ceva mai mare.. citesc zilnic primul lucru care-l fac cand intru pe forum .. accidente! si m-am speriat destul... o sa trec la conserva in octombrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 nu dasta Janel , dar am 1,75-1,80 m inaltime , si am 18 ani (neimpliniti inca) , si am vzt cat de puternice sunt si deodata mie frica , daca erai si tu azi in poligon cred ca incremeneai ! No Offense dar si acum am tiparit in minte cum a cazut pustiu ,noroc ca era in poligon si a sarit pe iarba , daca era in trafic??? 229029[/snapback] Ai mers pe motor??? Ai condus??? daca da..atunci esti genul de persoana care nu are ce sa caute pe doua roti!!! Nu ai prins indea si senzatia aceea de a merge pe motor!!! Pentru binele tau ocoleste motoarele de la mare distanta.. La unii le este frica in lift, tramvai, cu bicileta..asta este.. daca nu iti place pur si simplu nu mergi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 nu cred ca o sa trec la ceva mai mare.. citesc zilnic primul lucru care-l fac cand intru pe forum .. accidente! si m-am speriat destul... o sa trec la conserva in octombrie! 231842[/snapback] la conserva??? La accidente cu masini nu te uiti??? Cred ca daca te-ai uita la toate felurile de accidente, de frica dimineata nu ai avea curaj sa cobori din pat!!! dar sa stii ca nici acolo nu esti in siguranta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 bine k ai luat examenu.. sper sa iau si eu A1 marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate